Connect with us

Vedete

Cum a devenit Diana Bianca una dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc

Published

on

             Diana Bianca nu este deloc străină de lumea showbiz-ului! Frumoasa blonda a început să apară în faţa camerelor de filmat acum câţiva ani, fiind catalogată de presă “sora lui Brigitte”, aceasta fiind cea mai bună prietenă a ei. 

Diana a prezentat emisiunea My Cliniq by Diana Bianca (Nova TV), o emisiune interviu cu vedete și persoane publice. Până în prezent, Diana a realizat interviuri cu Mihai Leu, Anamaria Prodan, Ianna Novac, Alin Galatescu, Tavi Clonda, Brigitte Pastramă, Adina Buzatu sau Geta Voinea.

În prezent, Diana este implicată în două proiecte: Cameleoonia by Diana Bianca, rubrica pe care o are în cadrul emisiunii Secrete de stil difuzată de la ora 11:00, la Prima TV şi pe online, pe wowbiz.ro, frumoasa blondă prezintă emisiunea Interviu WOW.

“Propunerea venită din partea postului Prima TV a fost una care m-a bucurat foarte mult. Practic, pe parcursul ultimului an, am trecut din postura de invitată a diferitelor posturi TV la cea de prezentator – realizator TV. A fost o trecere la care nu m-aș fi gândit și pe care nu am anticipat-o. Prima emisiune proprie am avut-o la Nova TV și le mulțumesc pentru încrederea avută în mine. A urmat o emisiune a mea la Wowbiz și, deși ambele proiecte continuă, am acceptat cu entuziasm și propunerea postului Prima TV”, a dezvăluit Diana Bianca, înaintea debutului noului său proiect de la Prima TV.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending