Cum a devenit Diana Bianca una dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Vedete

Cum a devenit Diana Bianca una dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul românesc

Published

on

             Diana Bianca nu este deloc străină de lumea showbiz-ului! Frumoasa blonda a început să apară în faţa camerelor de filmat acum câţiva ani, fiind catalogată de presă “sora lui Brigitte”, aceasta fiind cea mai bună prietenă a ei. 

Diana a prezentat emisiunea My Cliniq by Diana Bianca (Nova TV), o emisiune interviu cu vedete și persoane publice. Până în prezent, Diana a realizat interviuri cu Mihai Leu, Anamaria Prodan, Ianna Novac, Alin Galatescu, Tavi Clonda, Brigitte Pastramă, Adina Buzatu sau Geta Voinea.

În prezent, Diana este implicată în două proiecte: Cameleoonia by Diana Bianca, rubrica pe care o are în cadrul emisiunii Secrete de stil difuzată de la ora 11:00, la Prima TV şi pe online, pe wowbiz.ro, frumoasa blondă prezintă emisiunea Interviu WOW.

“Propunerea venită din partea postului Prima TV a fost una care m-a bucurat foarte mult. Practic, pe parcursul ultimului an, am trecut din postura de invitată a diferitelor posturi TV la cea de prezentator – realizator TV. A fost o trecere la care nu m-aș fi gândit și pe care nu am anticipat-o. Prima emisiune proprie am avut-o la Nova TV și le mulțumesc pentru încrederea avută în mine. A urmat o emisiune a mea la Wowbiz și, deși ambele proiecte continuă, am acceptat cu entuziasm și propunerea postului Prima TV”, a dezvăluit Diana Bianca, înaintea debutului noului său proiect de la Prima TV.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending