Solistul de muzica populara Mihai Constandache a surprins placut in 2016 cand a facut parte din echipa lui Sorin Bontea in cadrul show-ului culinar Chefi la Cutite! Imediat dupa aceasta experienta, Mihai a deschis in orasul sau natal, Braila, cofetaria Pisica Albastra care a devenit rapid cea mai apreciata cofetarie din oras.
“La Pisica Albastra folosim doar ingrediente naturale si de calitate ridicata. Facem si prajituri, si gogosi, si cozonaci, dar mai ales torturi pentru orice tip de eveniment. Brailenii s-au obisnuit cu locatia, desi are i vechime de doar 4 ani, si primim foarte multe comenzi. Anul trecut, de Pasti, am facut o multime de cozonaci si chiar a trebuit sa mai refuz din comenzi. Pentru cozonaci am o reteta speciala, fara niciun ingredient sintetic sau procesat, dost faina, oua, zahar, drojdie, sare, lapte, unt si arome”, a declarat Mihai Constandache.
“Desi afacerea imi merge foarte bine, nu las nici muzica deoparte. Am in lucru cateva proiecte pentru vara aceasta si le voi lansa cat mai curand cu speranta de a fi apreciate atat de sustinatorii mei, cat si de iubitorii de folclor”, a adaugat artistul.

