Connect with us

Spectacole

Cum a fost la evenimentul CIGAR EXPERIENCE PARTY by Exclusive Zone

Published

on

Joi seara, 5 Decembrie, a avut loc Cigar Experience Party, un eveniment organizat de Exclusive Zone, in parteneriat cu Manifesto Events & PR.

Invitatii prezenti s-au putut bucura in cadrul celei mai rafinate locatii din Dorobanti de o experienta la superlativ: trabucuri si bauturi premium, experienta gourmet fara egal, live sax & un altfel de fashion show by Consiglieri.

Printre invitati au fost prezenti persoane publice din spatiul monden romanesc precum Roxana Nemes, Andrei Nourescu, Simona Taranu, Shereza, Ioana Popescu, dar si bloggeri, designeri romani sau anteprenori de success.

Sponsorii evenimentului au fost: GLENMORANGIE, Terrazas de los Andes, TOP LINE, CONSIGLIERI, Stefan Burdea, DIANA CARAMACI

Parteneri Media: Social Agenda, StyleAndTheCity.ro, ele.ro, VIP STYLE, Radar de Media

Despre Exclusive Zone Lounge:
Unicul cigar lounge din Romania, Exclusive Zone Lounge este un local high-class, elegant, rafinat, luxos, unde aveti posibilitatea de a savura si cumpara trabucuri premium si de a va delecta cu o serie de bauturi si gustari sofisticate.
Echipa Exclusive Zone Lounge va pune la dispozitie o serie de produse exclusiviste in materie de trabucuri si bauturi premium, dar si preparate culinare fara egal, pentru ca experienta fiecarui client sa fie speciala si unica.

Exclusive Zone Lounge este localizat pe Strada Paris, 59A. www.exclusivezone.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending