Connect with us

ENTERTAINMENT

Cum a slăbit Diana Ramadan de la Virgin Radio 22 kg în doar câteva luni! Vezi transformarea incredibilă a artistei!

Published

on

Reclame

Pe Diana Ramadan o știți de la Virgin Radio, unde o ascultați în fiecare zi de la 10:00 la 13:00, dar și din nenumăratele piese lansate sub proiectul Rawanne, printre care “Caliente”, care a fost Hit în Polonia, însă nu știți prin ce transformare spectaculoasă a trecut artista în ultimii ani, reușind să slăbească 22 de kilograme.

Secretul? Se pare că este vorba despre Carmen Barcan, terapeut specializat în tehnici non-invazive de slăbire și remodelare corporală, dar și un promotor al stilului de viață sănătos.

“Am slăbit 22 de kg în total. În 2021 am cunsocut-o pe Carmen Barcan (terapeut), am slăbit primele 12 kg în 3 luni. Apoi, la finalul anului 2022 am revenit la ea pentru alte 3 luni în care am mai slăbit încă 10. Totul fară sport. Doar prin dietă și proceduri de remodelare corporală”, a declarat Diana Ramadan.

“Pe lângă faptul că este un specialist în ceea ce face, Carmen Barcan te ajută și emoțional să treci prin procesul de slăbire. Până acum, am ținut ascuns secretul care m-a slăbit 22 de kg. Asta pentru că nu voiam să o dezamăgesc. Îmi era teama că nu voi reuși, nu aveam încredere că pot face asta, însă ea a fost lângă mine pas cu pas, m-a înțeles și a crezut de la început că pot deveni cea mai bună versiune a mea. Carmen Barcan este secretul. Carmen Barcan este magia! Muncă, determinare și ambiție. Toate aceste calități m-au adus lângă un om care a știut cum și când să gestioneze haosul în care trăiam. Nu ai ce căuta lângă Carmen daca nu inspiri ambiție și determinare. Este selectivă, ajungi greu în preajma ei. Însă dacă te ia sub aripa ei, face minuni. Te face să ai încredere în tine, să te simți frumoasă. Mi-a schimbat viața! Aici deja nu mai e vorba despre siluetă. Este despre TOT. Îți e terapeut, iți e prieten, iți e părinte”, a completat DJ-ul Virgin Radio.

Diana spune că nu a avut probleme de greutate în copilărie, dar programul de lucru încărcat i-a creat astfel de probleme: “Nu am avut probleme de greutate în copilărie. Din contră, aveam 55-56 de kg în primul an de facultate. Dar fiind prinsă în diferite proiecte, având multe activități (radio, emisiuni, sesiuni la studio, facultate etc), am început să adaug kilograme fară să realizez. Cu un program că al meu, uitam să mănânc, iar când îmi aminteam, apelam la ce era la îndemână și mai exact fast food. Am ajuns la 85 de kg și nici atunci nu realizam. Mă șocam de aparițiile mele la TV, mă șocam de poze, așa că le evitam. Pozele pe care le postam le editam, nu ca să păcălesc sau să dau impresia că sunt mai bine decât eram, ci pentru că eu așa credeam că arăt. Creierul meu nu putea să perceapă asta, nu accepta. Când am început să văd că părinții mei deja îmi atrag atenția, am apelat la o clinică de nutriție. Însă după două luni, am cedat. Îmi lipsea motivația. Am încercat să fac un challenge la radio că să mă ambiționez. Nu a funcționat nici asta. Am considerat că nu mai am nicio șansă, că nimeni nu mă poate ajuta în acest sens. Dar Carmen Barcan a apărut în viața mea și totul s-a schimbat. Acum am un stil de viață sănătos, sunt atentă la mine și la corpul meu. M-a făcut să realizez că sănătatea este pe primul loc. Iar sănătate înseamnă frumusețe”.

Terapeutul Carmen Barcan este prietenul celor care îi trec pragul. Cine o va cunoaște pe Carmen Barcan, cu siguranță va fi de acord cu acest lucru. A reușit să remodeleze cu succes un număr mare de pacienți, printre care și nume sonore precum: Lora, Francisca, Cornelia Rednic, Monica Anghel, Bogdan Pavlică etc..

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending