Connect with us

Emisiuni

„Cum ajungi mai repede la succes? Crezi că este o rețetă secretă?” Ce spune Dragos Petrescu 

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dragoș Mihai Petrescu este fondator al lanțului City Grill Restaurants, coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, vicepreședinte al Romanian Business Leaders și secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

A intrat în lumea afacerilor în anii ’90, când a început să vândă ziare și a deschis ulterior în Piața Dorobanți o tarabǎ, după care mai multe.

Debutul propriu-zis ca antreprenor în industria ospitalitǎții a avut loc în anul 1999, când, în asociere cu Cǎtǎlin Mahu, a fondat brandul de restaurante „La Mama”.

În anul 2004, Dragoș Petrescu s-a retras din asociere și a deschis, ca asociat majoritar, primul restaurant City Grill din București, în cartierul Primǎverii. În urmǎtorii ani s-au pus bazele unor branduri noi precum „City Café”, „Trattoria Buongiorno” și „Hanu’ Berarilor”. Dragoș Petrescu a redeschis și restaurantele simbolice ale Bucureștiului – Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc și restaurantul Pescǎruș din Parcul Herăstrau.

Azi, Dragoș Petrescu este unul dintre cei mai puternici oameni de business din România, este deja veteran la Imperiul Leilor și a inspirat o mulțime de oameni curajoși.

Investitorul este foarte activ și pe pagina personală de Instagram, iar de curând, într-un VIDEO extrem de clar, a spus cum se atinge succesul din perspectiva lui și a dat sfaturi mai departe. Alături de video, a scris: 

„Cum ajungi mai repede la succes? Crezi că este o rețetă secretă? Ei bine, nu! Pentru a ajunge la succes trebuie să urmezi măcar o parte din sfaturile pe care ți le dau în acest video.”

Recomandările lui Dragoș Petrescu sunt cât se poate de inspiraționale și de importante:

„Cred că pentru a ajunge mai repede la succes, ai nevoie de niște reguli. Nu le-aș numi reguli stricte, dar să urmărești niște lucruri care să te poată ajuta. Primul este disciplina. Încearcă să te ții de program, încearcă să fii la timp acolo unde ai promis că ești. Doi: oamenii! Uită-te cu zâmbet și cu prietenie la cei din jurul tau, dă-le și lor „calde” cât poți de mult, pentru că ai tendința să critici doar și atunci e bine să îi faci pe cei din jurul tău să se simtă bine și foarte important. CALM! Întotdeauna când în mintea unui antreprenor vin foarte multe task-uri și multe greutăți, obstacole de trecut, este important să te calmezi și să te gândești înainte de a lua o decizie. „

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending