Cum alegi cea mai bună hotă decorativă? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Cum alegi cea mai bună hotă decorativă?

Published

on

Hote decorative cu evacuare sau cu recirculare

Atunci când ne amenajam bucătăria, ne dorim ca aceasta să îndeplinească toate nevoile noastre și să fie un loc în care gătitul și luarea mesei alături de cei dragi să fie momente presărate de bucurie și relaxare. Tocmai de aceea, este absolut necesar să acordăm atenție deosebită aparaturii cu care ne dotăm bucătăria pentru a ne ușura viața. În acest sens, o hotă calitativă și care reușește cu succes să aspire aburul și mirosurile obținute în urma pregătirii mâncărurilor pe care le iubim, nu trebuie să lipsească din bucătăria noastră, indiferent de cât de des gătim. Atât din punct de vedere decorativ, cât și din punct de vedere funcțional, o hota incorporabilă trebuie să se încadreze perfect în designul general al acestei încăperi. Noi, cei de la Prowest, îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de hote, menite să se potrivească oricărui ansamblu de mobilier ales pentru întregirea bucătăriei.

Cu toții ne dorim ca aburii de grăsime, aerul umed și mirosurile de mâncare să fie absorbite rapid de hota pe care o vom alege, așa încât acestea să nu afecteze mobilierul sau electrocasnicele din bucătărie și să nu se imprime în hainele noastre sau să ajungă în celelalte camere ale casei noastre.

Modelele pe care le comercializăm sunt de o calitate superioară, fiind disponibile în finisaje atât din inox, dar și sticlă neagră, sticlă albă sau alte modele atrăgătoare ce presupun combinații din sticlă și inox sau alte metale, potrivindu-se oricăror dimensiuni sau stil abordat în decorarea bucătăriei. Acestea se găsesc în variante cu evacuare a aerului în exterior sau cu recircularea acestuia până când mirosurile sunt complet eliminate.

Fie că ne amenajam bucătăria de la zero sau doar dorim să înlocuim hota veche cu una nouă, este de la sine înțeles faptul că hota trebuie poziționată deasupra plitei sau aragazului. Mecanismul de funcționare al celei cu evacuare a aerului absoarbe mirosurile neplăcute, fumul, aburul și căldura emise în urma gătitului, eliberându-le afară printr-o tubulatură anexată acesteia care duce către exterior, în afara casei, prin peretele bucătăriei. Deși presupune un efort mai mare, hota cu evacuare asigură eliminarea totală a acestor mirosuri și aburi care ne deranjează.

Hota decorativă cu recirculare a aerului nu implică instalarea unui sistem de evacuare format din orificiu în perete și burlan prin care să iasă aburii. Aceasta are un sistem prin care filtrează și reciclează aerul, eliberandu-l înapoi în bucătărie, după ce l-a curățat total de mirosurile neplăcute.

Filtre hote decorative

Majoritatea hotelor decorative din gama noastră sunt dotate cu filtre de grăsime din aluminiu lavabile, fapt ce permite o mai bună întreținere a acestor aparate, asigurându-le o durată de viață mai lungă. Filtrele de cărbune sunt opționale, dar pot veni în completarea unor mai bune practici de întreținere a hotei decorative, putând fi spălate de câteva ori, însă necesită schimbare regulată, dacă activitățile de gătit din bucătăria noastră sunt dese și intense. Odată ce aceste filtre nu mai absorb aburii rezultați din prepararea alimentelor, atunci acesta este un semn clar că trebuie înlocuite cu unele noi.

 

Dacă îți dorești o hota decorativa deosebita și profesională, Prowest îți poate oferi consultanță în alegerea celei mai potrivite, în funcție de preferințe și de designul în care vei vrea sa o integrezi. Vino să ne cunoaștem și asigură-te că vei face cea mai inspirată selecție pentru bucătăria ta!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending