Cum alegi cerceii în funcție de forma feței - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Cum alegi cerceii în funcție de forma feței

Published

on

un cadou pentru mama

Cerceii sunt unele dintre cele mai populare bijuterii și cu siguranță vor fi mereu la modă. Când sunt aleși ținând cont de anumite aspecte importante, nu numai că vor adăuga culoare și personalitate hainelor pe care le purtăm, dar ne vor pune în valoare cele mai bune trăsături ale feței. Este important să alegem acei cercei care vor scoate în evidență frumusețea naturală, mai degrabă decât pe aceia care sunt în vogă.

Cel mai bun mod de a alege cercei potriviți este să analizezi cu atenție forma feței. Un truc general valabil și simplu pentru toate cazurile este să alegi cerceii care sunt opuși trăsăturilor feței. Când ești în căutare de cercei pentru tine, îți poți determina forma naturală a feței tale așa: prinde-ți părul la spate și, într-o oglindă, trasează conturul feței folosind săpun sau ruj. Dacă dorești să îi faci cadou, poți folosi același sfat, dar trasând conturul feței folosindu-te de poza persoanei care îi va primi în dar.

Dacă ești în căutare de un cadou pentru mama sau vrei să decizi ce cadou poti face unei prietene sau oricărei alte femei dragi din viața ta și chiar și ție, îți prezentăm mai jos câteva sfaturi ce te vor ajuta să alegi perechea de cercei perfectă în funcție de forma feței.

Cerceii ideali pentru forma ovală a feței

Pentru a accentua linia armonioasă a feței și a ieși în evidență, sunt recomandați cerceii ovali, rotunzi sau cei în formă de lacrimă.

Cerceii ideali pentru forma rotundă a feței

Pentru a evita efectul de lățime în zona feței, sunt potriviți cerceii tip lacrimă alungiți, cerceii subțiri tip bară sau cei cu forme ascuțite.

Cerceii ideali pentru forma alungită a feței

Pentru a reduce efectul de îngustime, se recomandă cerceii cu perle, în special cei care atârnă imediat sub lobul urechii. De asemenea, orice tip de cercei rotunzi vor lărgi fața și o vor face să pară mai plină.

Cerceii ideali pentru o față în formă de inimă

Orice model de cercei cu formă alungită și linii curbate, dar, în special, cerceii candelabru în formă de diamant vor crea un contrast atrăgător cu trăsăturile feței și vor îmbogăți într-un mod elegant partea de jos a feței.

Cerceii ideali pentru forma pătrată a feței

Se recomandă cerceii tip cerc, dar nu cei cu o formă prea lată, pentru a echilibra zona pomeților și linia mandibulei.

Advertisement

Cerceii ideali pentru o formă triunghiulară a feței

Pentru această formă se potrivesc cel mai bine cerceii ovali sau rotunzi, precum și tipurile mai mari și extravagante pentru a îmblânzi trăsăturile ascuțite ale feței tale. Se recomanda evitarea cerceilor cu pandantiv.

Având în vedere cât de dificil este să găsești un cadou special pentru persoanele dragi sau chiar pentru sufletul nostru, este important să adaugi întotdeauna o poveste în spatele cadoului și să îl transformi într-o emoție pură.

În zilele noastre când tehnologia este la putere, ai ocazia chiar să personalizezi digital orice bijuterie cu ajutorul unui mesaj text, poza, video, link sau document. Astfel, darul tău va fi însuflețit cu o parte din tine și se va transforma într-o amintire unică și de neuitat. Anyoli este un e-shop de bijuterii premium realizate după conceptul de cadou viu, care a îmbinat tehnologia cu arta și care te ajută să pui în aplicare această personalizare digitală. Cadoul viu trăiește și își dedică existența unui singur scop, acela de a umple de culoare și voie bună viața persoanei la care a fost predestinat.

A găsi persoana sau persoanele cu care să simți că ai o conexiune reală este din ce în ce mai greu în zilele noastre. Atunci când oferi un cadou special, îți consolidezi acea punte invizibilă care face legătura între suflete și conexiunile nu se vor pierde, nu se vor estompa și, mai ales, nu se vor uita.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending