Cum alegi florile potrivite pentru o coroana funerara - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cum alegi florile potrivite pentru o coroana funerara

Published

on

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi noua este un moment extrem de dificil si cu o incarcatura emotionala extrem de mare. De-a lungul timpului, florile au capatat un rol extrem de important in cadrul multor evenimente, iar in cazul unei inmormantari, acestea reprezinta o modalitate sincera de a ne exprima sentimentele de regret, dragoste si tristete atat pentru persoana trecuta in nefiinta, cat si pentru familia acesteia.

Obiceiul de a depune o coroana funerara la o inmormantare dateaza inca de la sfarsitul secolului ai 19-lea. Daca la inceput obiceiul era practicat doar in cazul eroilor nationali, in timp acesta a inceput sa fie din ce in ce mai des intalnit si la inmormantarile persoanelor obisnuite.

Cum aleg florile potrivite pentru o coroana funerara?

Daca iti doresti sa achizitionezi o coroana funerara Iasi, insa nu stii care sunt florile potrivite, iti propunem in continuare cateva din cele mai des intalnite alegeri:

  1. Trandafirii

Trandafirii sunt florile cel mai des intalnire in cazul unor coroane funerare Iasi. Simbol al dragostei absolute, trandafirul reuseste sa exprime cel mai bine sentimentele pentru persoana trecuta in nefiinta. Daca ne referim la culoarea potrivita, trebuie sa stii ca:

  • Trandafirii albi semnifica puritatea, nevinovatia si inocenta;
  • Trandafirii rosii semnifica dragostea, respectul si afectiunea;
  • Trandafirii galbeni semnifica prietenia, dar si dragostea si afectiunea.
  1. Crinii

Considerati flori regale, crinii reprezinta unele din cele mai potrivite flori pentru realizarea unei coroane funerare Iasi online. Crinul simbolizeaza eleganta, nobletea, aprecierea si respectul pentru persoana decedata.

  1. Garoafele

Garoafele rosii sunt cele mai utilizate flori in realizarea unui aranjament funerar. Totodata ele sunt si cele mai accesibile ca pret.

Alte flori care pot compune o coroana funerara sunt: crizanteme, gladiole, irisi, orhideele etc, insa nu este obligatoriu sa optezi pentru o singura floare, ci poti merge si pe combinatii.

In cazul in care doresti sa achizitionezi o coroana funerara pentru o persoana de sex feminin iti recomandam sa optezi pentru trandafiri, crini, bujori sau crizanteme. Iar daca vei achizitiona o coroana funerara pentru o persoana de sex masculin, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre flori, precum: garoafe, gladiole sau trandafiri.

Indiferent de coroana aleasa, gestul va conta foarte mult pentru cei care au pierdut o persoana draga, florile simbolizand vesnicia, puritatea si emotiile unice.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending