Cum alegi inelul de logodnă potrivit? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Fashion

Cum alegi inelul de logodnă potrivit?

Published

on

Achiziționarea unui inel de logodnă presupune mult timp de cercetare și o cheltuială considerabilă astfel încât să ai parte de un DA hotărât, iar aleasa inimii tale să fie dornică să îl poarte și arate lumii imediat. Din acest motiv oricine vrea să se asigure că alege ceea ce trebuie dintr-o gamă atât de variată de inele de logodnă.

Dacă dorești să îți surprinzi partenera cu cel mai frumos inel pentru cererea în căsătorie, acest ghid amplu este cheia succesului tău. Urmează-l cu mare atenție și fii sigur că alegerea pe care o faci îi va aduce ei bucurie în suflet, iar ție răspunsul pe care îl aștepți cu entuziasm.

  1. Inel de 14 sau de 18K

Caratele reprezintă procentul de aur pur din aliaj și reprezintă calitatea bijuteriilor. Prin comparație, inelele de logodnă de 18k sunt superioare prin prisma durabilității și a performanței. Spre deosebire de aurul de 18k, cel de 14k reacționează mai repede la transpirație și agenți chimici.

Dacă facem comparația în funcție de buget, atunci este de la sine înțeles că toată gama de inele de logodnă de 14k are un preț inferior.

  • Fixarea unui buget

Bugetul este un criteriu destul de important de luat în calcul. După cum am menționat anterior, inelele de logodnă din aur de 18k au un preț mai mare. Dar nu ești condiționat să achiziționezi un anumit inel. Poți găsi un inel de logodnă pe placul tău chiar și de 14k. În urma unei cercetări online, vei descoperi care sunt prețurile pentru astfel de bijuterii și îți poți planifica bugetul în funcție de posibilitățile pe care le ai.

  • Inel clasic sau în trend

În mod tradițional, inelele de logodnă sunt realizate din aur alb sau galben. În ultimii ani a devenit un trend aurul roz, denumit și „rose gold”. Arată foarte bine pe deget și este o opțiune potrivită pentru domnișoarele care țin cont de ultimele tendințe. Singurul dezavantaj al unui inel de logodnă rose gold este faptul că e mai dificil de asortat.

Tot în trend sunt și inelele de logodnă cu diamante. Au un aspect foarte elegant și lasă impresia unei piese de valoare. În unele magazine online găsești inele simple cu un singur diamant mare sau cu mai multe diamante mici. Cea dintâi variantă este ceva mai clasică.

Inel cu diamant de pe Arjewels.ro
  • Mărimea inelului de logodnă

Mărimea inelului de logodnă nu se alege la întâmplare. Dacă este prea strâmt, atunci blochează circulația sângelui, iar dacă este prea larg riscă să cadă. Dacă vrei să fii discret atunci când pregătești momentul cererii în căsătorie, atunci îți recomandăm să măsori mărimea unui inel vechi în lipsa iubitei sau să soliciți ajutorul unei persoane din familie sau a unei prietene din grupul ei.  

  • Modelul inelului de logodnă

Deși e greu să alegi un inel care să fie în totalitate pe placul iubitei tale, ar trebui să ai în vedere modele disponibile în magazine, pe care să le compari cu modelele bijuteriilor pe care aceasta le poartă zi de zi. La Arjewels, gama de inele de logodnă este destul de variată în ceea ce privește modelele disponibile:

Inele de logodnă model solitaire –  sunt cele cu un singur diamant mai mare sau mai mic, poziționat în centru.

Inele cu trei diamante – alăturate, de dimensiuni egale sau diferite, de regula unul mai mare în centrul și două mici lângă.

Centură de diamante – suprafața vizibilă a inelului prezintă diamante egale, așezate în linie. Pot avea și un diamant mare în centru.

Inele în stil regal – au modele ornamentale, fie din diamante, fie din aur.

Advertisement

Cu toate că inele din aur se pot oferi și cu alte ocazii, cele de logodnă au o valoare sentimentală mai puternică. Reprezintă pasul către o nouă etapă din viața unui cuplu. Asigură-te că explorezi toate variantele înainte de a face achiziția și fii atent la toate detaliile (mărime, model, buget, culoare, preferințele iubitei, etc.)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending