Cum alegi studioul de videochat din Bucuresti unde sa-ti incepi cariera? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Cum alegi studioul de videochat din Bucuresti unde sa-ti incepi cariera?

Published

on

Veniturile impresionante si toate celelalte avantaje pe care le poti obtine ca model intr-un studio de videochat din Bucuresti nu trebuie sa te determine sa faci o alegere grabita, chiar daca te afli la inceput. Dimpotriva, exista o serie de criterii esentiale, de care trebuie sa tii seama atunci cand alegi studioul cu care urmeaza sa colaborezi.

Asigura-te ca totul este legal!

Daca ajungi intr-un studio videochat Bucuresti in care, indiferent de motiv, ti se cere sa lucrezi inainte de a semna un contract, e un semn clar ca ai face bine sa pleci cat mai repede de acolo. Sfatul este valabil, cu atat mai mult, pentru acele companii care accepta sa lucreze cu modele care nu au implinit varsta de 18 ani, ceea ce legea romaneasca interzice cu desavarsire.

La Studio20, lucrurile devin cat se poate de clare inca din prima zi, cand iti este prezentat un contract de artist-interpret, cu clauze cat se poate de limpezi referitoare la drepturile si la obligatiile fiecarei parti. Intr-adevar, cariera de model presupune creatie si interpretare artistica prin sunete si imagini, domeniu care este recunoscut de legislatia romaneasca.

Documentele sunt la fel de clare si atunci cand vine vorba de bani. La fiecare plata iti este inmanat un act aditional in care sunt trecute toate amanuntele: ce sume ai castigat pe fiecare site, suma totala care iti este virata in cont, dar si impozitele platite catre statul roman.

studio videochat Bucuresti

Cere raspunsuri clare referitoare la plati!

Sansa de a castiga sume mari de bani reprezinta principala motivatie care le aduce pe cele mai multe fete intr-un studio de videochat din Bucuresti. Tocmai de aceea, este important sa te asiguri ca te afli intr-un loc unde exista deplina transparenta referitoare la bani.

In orice locatie Studio20, lucrurile sunt clare inca de la inceput. In primele trei luni, indiferent de performantele realizate pe site-urile de videochat, ai parte de un venit garantat de 1 000 de dolari in fiecare luna. Apoi, treptat, poti sa beneficiezi de o serie de bonificatii definite, la randul lor, cat se poate de clar.

Concret, pe langa comisionul de baza in valoare de 50%, intr-un studio de videochat din Bucuresti se acorda urmatoarele bonusuri:

Advertisement

• 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada, inclusiv streaming mobil si apeluri video;

• un bonus de 5% si pentru castiguri de 15 000 de dolari pe perioada;

• inca 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu din camera ta de chat;

• 5% pentru un comportament online perfect;

• un alt bonus de 5% pentru parteneriatul pe termen lung, care este platit in iunie fiecare an pentru intregul an precedent. Astfel, in iunie 2022 se va plati tuturor modelelor pentru veniturile lor dintre 1 ianuarie si 31 decembrie 2021.

Prin urmare, procentul cumulat poate sa ajunga chiar si la 75%, pe baza unor criterii clare, pe care le cunosti inca de la inceput.

Pe langa respectarea legii in proportie de 100% si efectuarea platilor intr-un mod transparent, trebuie sa te asiguri ca iti va fi respectata confidentialitatea si ca echipa cu care vei colabora, de la traineri pana la persoanele care asigura suportul tehnic, are o experienta bogata in domeniu.

Alege un studio videochat Bucuresti care indeplineste toate aceste conditii si calea spre o viata noua, plina de succes, iti va fi larg deschisa!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending