Connect with us

BAZAR

Cum ar fi să primești o camionetă cu flori de 8 Martie?

Avatar

Published

on

Un militar român, plecat în misiune în Afganistan i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, de care îl despart în prezent mii de kilometri. El s-a înscris într-un concurs pe website-ul europafm.ro pentru a-i dărui, de 8 Martie, celei mai importante femei din viața lui… un camion cu flori! În această dimineață, Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu, realizatorii matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM au pus la cale, împreună cu Petru, soțul Elenei, cea mai mare surpriză, de 8 Martie, pentru ea.

„Viața a fost extrem de generoasă cu mine, deoarece mi-a oferit șansa unică de a-mi cunoaște jumătatea. Vă mulțumesc enorm, sper să mă ajutați să pot să-i ofer un mărțișor soției, eu momentan sunt într-un alt colț al lumii, dar prin intermediul echipei Europa FM pot fi mai aproape de inima celei pe care o prețuiesc și o iubesc”, a scris Petru pe site-ul radioului.

Echipa Europa FM împreună cu Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară au mers, în această dimineață, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” din București, unde Elena lucrează ca asistentă medicală, pentru a-i oferi, din partea soțului ei, o camionetă plină ochi cu lalele!

Surpriza și emoția momentului au fost copleșitoare atât pentru Elena, cât și pentru toți cei de față. Vedeți cum a decurs întreaga surpriză aici: http://tinyurl.com/mg6ho7x

„Pentru a ține totul secret și a păstra surpriza i-am spus Elenei că așteptăm un pacient important și că ea trebuie să vină să îl preia de la intrarea spitalului”, a spus Oana Ciobanu, cea care a devenit complicele Europa FM în toată această acțiune.

„A fost un moment absolut emoționant! Elena plângea, dar odată cu ea plângeam cu toții! Eu, colegii mei care erau acolo, colegii ei! A fost absolut deosebit și mă bucur din suflet că am avut marea onoare de a-l ajuta pe Petru să pună la cale acest gest minunat pentru femeia pe care o iubește din tot sufletul!” ,a spus Toader Păun.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending