Connect with us

Business

Cum arată cea mai bună ușă de exterior

Published

on

Indiferent dacă planifici un proiect de renovare interioară generală sau dacă vrei pur și simplu doar să înlocuiești ușa de la intrarea în locuință, trebuie să fii atent la alegerea pe care o vei face pentru „poarta” către „acasă”. Pe piață există foarte multe modele pe toate nivelurile de preț, cum o vei găsi pe cea mai bună pentru tine? Mai întâi, trebuie să știi ceea ce cauți!

În materie de uși exterior, cei mai mulți români caută uși metalice care se remarcă prin soliditate, chiar și doar la nivel de aspect. Este însă important ca ușa din intrare nu doar să arate solidă, ci chiar să își îndeplinească în mod total rolul său protector. Și asta pentru că ușa exterioară ne separă locuința de… orice altceva. Ușa oferă protecție și ține de cealaltă parte a sa orice oaspeți nepoftiți. Sistemul de închidere trebuie să fie de asemenea performant, în condițiile în care există multe infracțiuni de furturi din locuințe care se bazează inclusiv pe casele neprotejate suficient prin prisma unor uși de intrare ușor de deschis prin forțare.

Dacă alegeți o ușă plină, așa cum vedem cel mai des la apartamentele de bloc, trebuie să știți că o ușă de calitate este realizată cu un profil de metal ce asigură rigiditate. Se poate folosi alături de acest profil și lemn, iar finisajele se vor realiza cu vopseluri de calitate ridicată, care să asigure rezistența la nivel estetic pe termen lung. Aspectul ușii este foarte important pentru orice utilizator, acesta fiind și criteriul principal de diferențiere atunci când este aleasă ușa intrare preferată. Problema este că uneori aceste uși de exterior atât de frumoase inițial ajung să fie afectate de umezeală în scurt timp, oferind o estetică departe de cea dorită… Evident, alegerea unei uși din intrare de foarte bună calitate împiedică existența unui astfel de scenariu nedorit.

Dacă alegeți o ușă cu inserții de geam sau alte structuri speciale de design (ideal în cazul ușilor exterioare de la case și vile, unde există o curte interioară proprietate personală), modelele disponibile sunt și mai multe, varietatea este chiar impresionantă.

Pentru produse și servicii premium, alege producători și distribuitori specializați, care oferă inclusiv partea de măsurători și montaj, precum și posibilitatea de extra opțiuni, de configurare a ușii exact așa cum îți dorești, pe baza posibilităților pe care le oferă detaliile tehnice ale unui anumit model. Soluții tehnice profesionale, materiale de cea mai bună calitate și garanție extinsă vei găsi la cei de la Rom Decor, care au showroom-uri în acest moment în București, Galați, Constanța și Ploiești. Specialiștii companiei pot oferi sfaturi profesionale pentru a alege ușa de exterior potrivită inclusiv ținând cont de nivelul de izolare termică necesar, nivelul de protecție anti-efracție necesar și nivelul de izolare acustică necesar.

În concluzie, cum arată cea mai bună ușă de exterior? Fiecare își poate alege modelul preferat, însă doar dacă ține cont de criteriile legate de calitate, înainte de orice. De altfel, cei care înlocuiesc ușa de exterior sunt mai exigenți în alegeri, tocmai pentru că au observat deja cât de importantă este calitatea în acest domeniu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending