Cum arată locul unde se va filma "Casa iubirii”, cel mai nou reality show la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Cum arată locul unde se va filma „Casa iubirii”, cel mai nou reality show la Kanal D

1000 de metri pătraţi totalizează suprafaţa construcţiei impresionante; 40 de camere de filmare vor înregistra activităţile cotidiene ale concurenţilor; un tunel cu 350 de metri pătraţi de geam dicroic înconjoară platoul

Published

on

Foto Credit: Kanal D

„Casa iubirii”, cel mai aşteptat reality show al momentului, prezentat de Andreea Mantea, se pregăteşte să îşi deshidă porţile. Acel loc ieşit din comun în care dragostea apare în inimile concurenţilor, constituie în sine o piesă extrem de importantă pentru show-ul care va începe în curând, la Kanal D.

Advertisement

Realizarea acestui format complex, atât din punct de vedere al conţinutului, cât şi al producţiei, a însemnat o desfăşurare de forţe uriaşă, inclusiv construirea de la 0 a unui hub cu toate facilităţile moderne, la cele mai înalte standarde, pentru ca telespectatorii să aibă parte de un show total, iar concurenţii să se simtă în largul lor pe tot parcursul filmarilor emisiunii.

Construcţia în care se filmează show-ul se întinde pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. Casa iubirii este dotată cu o piscină interioară încălzită, cu living-uri foarte spaţioase – locuri de relaxare, interacţiune şi entertainment, şi două grădini interioare. Casa este înconjurată de un tunel unde vor fi plasate echipele de filmare.

Concurenţii vor fi filmaţi din acest tunel invizibil pentru ei, prin 350 de metri pătraţi de geam dicroic, care nu permite celor din casă să-i observe pe cameramani. Nu mai puţin de 40 de camere de filmare – un mix alcătuit din camera robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, pentru a nu le distrage atenţia participanţilor – vor filma toate întâmplările cotidiene din viaţa celor aflaţi în Casa iubirii.

Realizarea acestei construcţii impresionante, unice în România, a durat mai mult de trei luni.  O echipă de aproximativ 100 de specialişti (cameramani, asistenţi de producţie, scenarist, regizor, make-up artişti, etc) sunt implicaţi în crearea acestei producţii impresionante.

Mai este foarte puţin până show-ul „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, va putea fi urmărit de milioanele de telespectatori. Mai multe detalii despre noua producţie vor fi furnizate în curând!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending