Cum arată prințul muzicii pop la aproape 50 de ani - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Cum arată prințul muzicii pop la aproape 50 de ani

Published

on

Tarkan Tevetoğlu s-a născut pe 17 octombrie 1972 în vestul Germaniei și a crescut în turcia.

De-a lungul carierei, a câștigat mai multe albume de platină și a vândul 29 de milioane de albume single. Este unul dintre puținii artiști care au reușit să cuoască succesul pe trei continente fără să cânte în limba engleză, iar performanțele sale de pe scenă au devenit faimoase în lumea întreagă, fiind supranumit Prințul muzicii pop.

Dacă la începutul anilor 2000, existau zvonuri cum că Tarkan ar fi, de fapt, homosexual, mariajul lui din 2016 a pus punct acestor bârfe. Acum patru ani, Tarkan s-a căsătorit cu cea care i-a fost iubită încă din anul 2011, Pınar Dilek, o fană pe care artistul a întâlnit-o la un concert de-al lui.

În 2018, cei doi au devenit părinţii unei fete,

Altfel, din pozele recente cu Tarkan, putem observa că minionul cântăreţ este neschimbat şi nu-şi arată aproape deloc vârsta, scrie okmagazine.ro.

Cum s-a schimbat viața lui Tarkan. Artistul a devenit tătic

Multe s-au zis despre viața amoroasă a artistului. Acesta a preferat să rămână cât mai discret și să își țină relațiile de dragoste departe de ochii curioșilor.

Totuși, Tarkan încă preferă să nu ofere foarte multe detalii despre viața lui de familie. Acesta mai postează în mediul virtual, din când în când, fotografii în care apare alături de partenera lui de viață sau imagini cu fiica sa, însă nu vorbește des despre cele două scrie https://playtech.ro/stiri/

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending