Cum arata un proces modern de constatari daune OMNIASIG? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Cum arata un proces modern de constatari daune OMNIASIG?

Published

on

In urma unui accident in trafic sau a unei daune auto produse in alte circumstante, singura entitate pe care te poti baza cu adevarat este asiguratorul tau. Tocmai de aceea, trebuie sa notifici dauna imediat ce ai constatat-o, indiferent de cauzele acesteia. Pentru a notifica o astfel de situatie, este suficient sa contactezi compania cu care ai incheiat polita de asigurare.

Atunci cand vine vorba de procesul de constatari daune OMNIASIG, poti apela si la un centru de constatare autorizat al acestui asigurator. Acesta iti poate asigura atat un proces de constatare modern, cat si servicii aditionale care iti pot face experienta mult mai placuta.

Cum faci constatari daune OMNIASIG prin intermediul unui centru de constatare autorizat?

Unele dintre aceste centre sunt disponibile 24/7. Mai mult decat atat, un astfel de centru iti poate pune la dispozitie o platforma online prin care nu numai ca poti aviza dauna, dar poti incepe si procesul de constatare – prin crearea dosarului de dauna.

Dar asta nu e tot!

Unele centre de constatare daune , precum Global Assistance, prezinta si un serviciu de solutionare rapida a dosarului in urma unei constatari daune OMNIASIG. Tot ce trebuie sa faci este sa incarci o serie de documente si fotografii prin intermediul formularului online.

constatare Omniasig

Care sunt principalele beneficii oferite de un centru de constatare?

  • In cadrul procesului de constatare daune OMNIASIG, ai parte de acces la o retea extinsa de centre de constatare in toata tara sau, in cazul Global Assistance, la nivel international;
  • Zeci de operatori gata sa-ti raspuna la intrebari;
  • Asistenta oferita indiferent de tipul de asigurare sau dauna (casa, calatorii, sau asigurari auto);
  • Acces la o retea de furnizori de servicii necesare in cazul unei daune – service-uri auto profesionale, tractari in cel mai scurt timp posibil si asa mai departe;
  • Inspectori experti, autorizati, care se vor asigura ca dauna ta esta evaluata corespunzator si ca dosarul tau va fi solutionat in cel mai scurt timp posibil.

Dupa cum poti vedea, in timpul procesului de constatare daune OMNIASIG, centrele de constatare OMNIASIG se pot ocupa de dauna ta de la A la Z, fara stres si fara batai de cap.

Concluzie

Daca vrei sa experimentezi procesul modern si rapid de constatare daune OMNIASIG, apeleaza acum la Global Assistance! Fie ca ai o dauna de rezolvat sau doar vrei mai multe detalii, centrele profesionale GlobalAssist.ro iti stau la dispozitie.

Advertisement

Poti efectua procesul de avizare si constatare online,  precum si de solutionarea rapida a dosarului tau.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending