duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSCum au petrecut vedetele americane în timpul uraganului Irene

  Cum au petrecut vedetele americane în timpul uraganului Irene

  La sfirsitul saptaminii trecute, cind uraganul Irene a maturat coasta de est a Statelor Unite, vedetele filmului american au inflamat Twitterul intrecindu-se in sfaturi referitoare la cele mai bune masuri care trebuie luate in aceasta situatie limita.

  Kirstie Alley, protagonista serialului ,,Veronica” (,,Veronica’s Closet”) difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti de la ora 20:00, sugera ca, in cazul in care populatia este evacuata din calea uraganului Irene, “sa nu uite sa-si ia cu ei animalele de companie si bineinteles copiii”. Cit despre iubitii care fac de obicei probleme, vedeta din “Veronica” sugera ca acestia pot fi “uitati” acasa.

  Alec Baldwin nota si el pe Twitter pregatirile pe care le-a facut pentru a intimpina cum se cuvine uraganul Irene: ,,Am provizii de apa, baterii, un dictionar de scrabble, volumul de memorii al presedintelui Bush, ,,Decision Points” si un aparat de gimnastica”.

  Sarah Jessica Parker s-a dovedit mult mai practica decit Baldwin si decit producatorul Andy Cohen, care nota ca nimeni nu trebuie sa se ingrijoreze pentru el – are provizii serioase de alcool, deci va depasi cu bine situatia de criza. Sarah Jessica Parker, mama a trei copii, s-a gindit in primul rind la siguranta celor din jurul ei: “Avem provizii de apa, lanterne si baterii si ne-am straduit sa indepartam orice obiect ar putea fi luat de vintul puternic si izbit de ferestre”, spunea vedeta din ,,Totul despre sex”.

  Dupa ce uraganul Irene a trecut si a lasat in urma victime si zeci de miliarde de dolari pagube, tonul vedetelor a devenit mult mai serios pe Twitter: “Toata admiratia si respectul pentru echipele de salvare si pentru pompierii care au ajutat la salvarea atitor vieti in timpul uraganului”, scria vedeta din ,,Veronica” pe contul ei de Twitter.

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente