Connect with us

Business

Cum devii antreprenor de nota 10 ?

Published

on

Toate lucrurile se cuvin a fi facute temeinic chiar daca le faci pentru tine sau cu atat mai mult fiindca le faci pentru tine!

Inainte de a deveni antreprenor se cade sa fii pregatit temeinic pentru asta. Ai muncit pentru banii tai si in cazul in care i-ai mostenit, tot a muncit cineva pentru ei si nu au picat din cer. Sa conduci eficient propria afacere nu este deloc usor. Ai nevoie de cunostinte elementare de psihologie sa iti motivezi salariati, de lectii de comunicare si mai ales de ore in care sa inveti cum se face un plan de afaceri corect. Cu viitorii clienti trebuie sa comunici persuasiv, selectarea angajatilor se impune sa se faca atent. Sunt atat de multe lucruri de pus la punct, incat nu rata curs competente antreprenoriale oferit de Cursuriautorizate.eu la un pret onest, raportat la importanta cunostintelor dobandite. Timp de 40 de ore vei fi invatat sa pui bazele afacerii tale si sa participi activ la dezvoltarea ei, sa gasesti solutii de redresare in momentele mai putin faste.Profesorii sunt foarte bine pregatiti, multi au studiat in strainatate si au o vasta experienta pe care doresc sa o impartaseasca si celor care viseaza sa aiba propria lor afacere. Cursurile sunt bine structurate, materialele atent pregatite, cursantii pusi in fata diferitelor situatii ipotetice.

Nu poti sa iti deschizi un magazin sau o firma de asigurari, o ferma sau o fabrica de bere sau decoratiuni interioara, fara pregatire eficienta de antreprenoriat! In cazul in care mergi pe principiul ca sunt banii tai si poti face ce vrei, sa nu te miri daca ajungi la faliment.

Diferenta intre a merge la cursuri si a actiona din intinct se concretizeaza in diferenta dintre un antreprenor de succes si unul deplorabil. Si angajatii vor rade vazand ca nu te descurci si improvizezi fiindca iti lipseste baza teoretica si practica.

Vei fi respectat si ascultat de salariati, chiar daca este afacerea ta, numai daca dovedesti reale calitati antreprenoriale.

La curs se poate inscrie oricine are o diploma de 8 sau de 10 clase, invatamantul general obligatoriu fiind suficient. In cazul in care sunteti absolventi cu diploma de bacalaureat sau de licenta, cu atat mai bine! Sa stiti ca la orice nivel de pregatire oamenii pot invata lucruri noi, iar cursul de competente antreprenoriale va este util. Sunteti avocat? Dupa ce urmati cursul puteti deschide o firma de avocatura. Ca profesor puteti deschide un afterschool sau un birou de traduceri, o casa de meditatii, ca stomatolog propriul cabinet.

Diploma obtinuta la sfarsitul cursului este recunoscuta de Ministerul Muncii Protectiei Sociale si Persoanelor Varstinice si de catre Ministerul Educatiei Nationale, institutii care apar pe antetul documentului si autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A), fapt care permite angajarea pe un post corespunzator pregatirii, in cazul in care nu dispui de posibilitatea de a demara propria afacere.

In prezent cursul de competente antreprenoriale se poate face la Brasov si Bucuresti, iar in cazul in care vor fi cereri ale doritorilor din alte orase ale tarii, exista posibilitatea organizarii si in alte asezari pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la cursuri.

Dosarul de inscriere la cursuri este foarte usor de facut, fiindca sunt necesare urmatoarele acte: carte de identitate, certificat de naștere,

certificat de căsătorie/decizie de divorț (dacă este cazul) si diplomă învățământ general obligatoriu (8/10 clase).

Advertisement

Achitarea scolarizarii se poate face si in rate fixe fara dobanda. In pret intra si materialele didactice de calitate premium si coffee break.

In pauze, cursantii isi fac cunostinte noi existand posibilitatea punerii la punct a unor colaborari si parteneriate eficiente. Aceste cursuri sunt eficiente si pentru femeile care s-au sacrificat pentru familie si au ales statutul de casnice o perioada mare de timp ca sa isi cresca si educe copiii. Aceasta este cu adevarat a doua sansa pentru ele, fiind atat o forma de socializare, dar si un mod de pregatire serioasa pentru inceperea unei afaceri de succes.

Si absolventii de liceu care se pregatesc sa preia afacerea familiei este bine sa treaca pe la aceste cursuri. Cursurile prezentate mai sus sunt utile fiindca in liceu sau la facultate nu se invata cum sa pui bazele unei afaceri, cum sa faci corect un plen antreprenorial, amenintarile de care trebuie sa tii cont si ce masuri de precautie sa iti iei sa nu devii victima oportunitatilor.

Participantii la curs se declara multumiti de ceea ce au invatat, de atmosfera din timpul activitatilor de predare-invatare, dar si de posibilitatea socializarii si discutiilor din pauza de cafea.

Absolventii isi conduc deja cu pricepere afacerile catre succes.

Iata ce declara un fost somer care si-a deschis o statie de reciclare a deseurilor si le da de lucru si salarii celor 50 de angajati: „Nimeni nu imi dadea vreo sansa in antreprenoriat. Mi-am dat seama ca trebuie sa imi vand terenurile care nu producea nimic, dimpotriva ma obligau la plata impozitelor si sa incep o afacere care sa imi aduca venituri pe termen lung. Nu stiam nimic despre ce inseamna sa fii antreprenor, dar am invatat tot la cursuri, in cele 40 de ore. Oamenii trebuie sa stie ca nimeni nu se naste antreprenor si mai intai trebuie sa invete si dupa aceea sa aplice ce au invatat pentru succesul financiar al afacerilor lor!” (N.M, posesorul unei statii de reciclare deseuri)

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending