Connect with us

AUDIENȚE TV

Cum era de așteptat, joi seară, Las Fierbinți și Șef sub acoperire au fost lider de audiență!

În minutul de aur, la ora 20:41, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau serialul Las Fierbinți.

Published

on

Reclame

Aseară, de la 20:30, Las Fierbinți, cel mai iubit serial de comedie, a revenit cu noi peripeții ale personajelor iubite de întreaga țara, iar de la 22:30, un nou CEO a acceptat provocarea de a se deghiza și de a deveni Șef sub acoperire într-o nouă ediție încărcată de descoperiri în interiorul companiei și emoții. Cele două producții s-au aflat pe primul loc în preferințele celor de acasă.

În cea de-a doua săptămână a sezonului 22 din Las Fierbinți, telespectatorii au urmărit cu zâmbetul pe buze cum a reușit Vasile să o supere pe Dalida, dar și cum Rață și Giani au ajuns la adevărate calcule ale terenurilor din sat pentru a câștiga mai ușor inimile fetelor. Întâmplările au adus, ca de fiecare dată, buna dispoziție și au făcut ca, timp de 2 ore, privitorii să simtă că seara lor se încheie mai bine.

Episodul de aseară a fost lider absolut de audiență și a înregistrat, în intervalul orar 20:30 – 22:25, un rating mediu de 9.9 puncte și 26.5% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 6.8 puncte de rating și 18.2% share. La nivel național, aproape 1.7 milioane de români au urmărit întâmplările prin care au mai trecut simpaticele personaje, iar în minutul de aur, la ora 20:41, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau serialul Las Fierbinți.

Cel de-al treilea sezon Șef sub acoperire a continuat cu episodul în care Daniel Mischie,  CEO-ul lanțului de restaurante City Grill a acceptat provocarea de a porni deghizat printre proprii angajați. În perioada petrecută sub acoperire, acesta a descoperit o serie de lucruri care pot fi schimbate pentru a face ca afacerea să funcționeze și mai bine, dar și poveștile incredibile ale unor oameni care transformă toate ideile în realitate.

Cel de-al doilea episod Șef sub acoperire din acest sezon a fost lider de audiență și înregistrat aseară, în intervalul 22:26 – 23:55, 6.0 puncte de rating și 22.2% share, în rândul publicului Național 21-54, ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 4.7 puncte de rating și 17.4% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, joi, de la 20:30, respectiv 22:30, cele două show-uri pot fi urmărite pe PRO TV și, în avans, pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending