Connect with us

Analize Audiente TV

Cum era de așteptat Vocea României a fost, lider absolut de audiență!

Published

on

Vocea României a revenit aseară! Pavel Bartoș abia aștepta să spună, din nou: „Să fie VOCE!”, iar antrenorii au fost nerăbdători să-și ocupe scaunele și să apese butonul pentru vocile care fac scena să vibreze. „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume”, a precizat Tudor Chirilă.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.4 puncte de rating și 27.0% cotă de piață, dublu față de televiziunea de pe poziția secundă care avea 4.2 puncte de rating și 13.5% share.

Peste 1.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:57, aproape 1.8 milioane de români se uitau la Vocea României.

Zece concurenți au trecut peste emoții și au urcat aseară pe scena de la Vocea României. Și-au spus poveștile și au transmis, prin note muzicale, sentimente care au trecut dincolo de ecrane, iar șapte dintre ei au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în următoarea etapă a show-ului.

Noi concurenți sunt pregătiți să facă momente spectaculoase pe scena de la Vocea României, vinerea viitoare, de la 20:30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending