Cum gasesc servicii de transport marfa profesioniste? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Cum gasesc servicii de transport marfa profesioniste?

Published

on

Cum se transporta marfa in mod eficient?

Desi mediul online a acaparat intreaga viata a oamenilor, serviciile de transport sunt si continua sa fie necesare, atat pentru aprovizionarea depozitelor cu marfa, cat si pentru distribuirea produselor catre clienti. Prin urmare, firme din aproape orice sector de activitate au nevoie de servicii transport de marfa in Romania, uneori chiar si in afara granitelor.

In plus, piata de transport este una foarte dinamica si competitiva, cu un numar faorte mare de antreprenori, astfel incat alegerea celor mai potrivite servicii de transport pentru nevoile de la un moment dat este foarte dificil de facut, mai ales cand clientii isi doresc ca transportul sa aiba loc la o anumita data. Prin urmare, acestia pot apela la serviciile unor intermediari, care vor facilita aceasta alegere. Cum vor realiza acest lucru? Datorita experientei pe care o detin, dar si a specializarii in serviciile de transport marfa, acesti intermediari pot pune in legatura partenerii potriviti pentru a se desfasura procesul de transport, in asa fel incat marfa sa fie in siguranta, iar pretul sa fie unul avantajos.

Fie ca este vorba despre o platforma dedicata transportului, fie de o casa de expeditii, clientul care are nevoie de servicii de transport trebuie sa stie foarte bine de ce are nevoie si ce anume cauta. Dar pentru a avea siguranta ca intermediarul va gasi transportatorul potrivit pentru marfa sa, clientul trebuie sa precizeze care sunt aspectele pe care le urmareste. Acestea pot fi:

  •  transportul marfii in siguranta si asigurarea acesteia – siguranta marfii pe care doreste sa o transporte de la un punct la altul este esentiala pentru un client, astfel ca partenerul care se va ocupa de transportul acesteia trabuie sa ofere chiar si o asigurare pentru bunurile transportate, in cazul aparitiei unor probleme precum furtul sau incendiul;
  • o comunicare eficienta – posibilitatea de a comunica usor si rapid cu personalul care se ocupa de transportul de marfa este un alt criteriu care de care trebuie tinut cont, pentru a fi la curent cu situatia in care se afla transportul la un anumit moment;
  • personalizarea serviciilor – clientii pot urmari gasirea unui furnizor de servicii de transport care sa permita personalizarea serviciilor pe care le ofera in functie de nevoile acestuia. Totusi, datorita intermediarului, clientul poate gasi direct serviciile de care are nevoie;
  • practicarea unor costuri corecte si transparente – orice partener de transport gasit cu ajutorul unui intermediar este ales si in functie de costurile practicate, insa acesta trebuie sa fie transparent total in ceea ce priveste aceste costuri, astfel incat clientul sa nu aiba surprize neplacute la incheierea tranzactiei.

Care sunt avantajele oferite de un intermediar in transporturi?

Intermediarii, la modul general, au rolul de a pune in legatura cererea si oferta. In cazul domeniului de transport, acestia reprezinta liantul dintre expeditori si transportatori. Desi poate fi considerat un cost in plus, in realitate, oferirea de astfel de servicii de catre un intermediar in domeniul transportului are o multime de avantaje, printre care si costurile reduse cu transportul de marfa.

In plus, cu ajutorul unui intermediar, timpul in care poate fi gasit transportatorul potrivit, la preturi avantajoase, este unul destul de scurt. Astfel, clientul – expeditorul – face atat economie de bani, dar si de timp, cele mai importante resurse din orice domeniu.

Un alt avantaj la fel de important, pe care il ofera gama de servicii oferite de un intermediar, este flexibilitatea, mai ales daca acest intermediar este reprezentat de o platforma online, care poate fi accesata din orice colt al tarii.

Prin urmare, contractarea unui partener de transport, care sa poata transporta marfa dintr-un punct in altul, cu ajutorul unui intermediar, specializat in gasirea serviciilor de transport potrivite, este cea mai eficienta solutie in acest caz.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending