Connect with us

UTILE

Cum găsești camere frigorifice de calitate pentru magazinul tău

Published

on

Pentru cei care dețin și controlează magazine care comercializează produse alimentare, este foarte important ca aceste produse să fie stocate într-o manieră propice și care să le ajute să își conserve proprietățile pentru cât mai mult timp. De regulă, sunt suficiente câteva combine frigorifice orizontale sau verticale, însă magazinele care au dimensiuni mai mari și oferă spre vânzare cantități mari de alimente, medicamente sau chiar plante, au nevoie de camere frigorifice. Aceste camere sunt spații concepute și construite special pentru a garanta un spațiu extins în care să poată fi stocate produsele și conservate pentru perioade lungi de timp. Este necesar ca o cameră frigorifică să funcționeze în mod eficient din punct de vedere energetic, dar și să garanteze o bună păstrare a produselor. În ceea ce privește eficiența energetică, ea se traduce printr-o funcționare bună la un consum cât mai redus de resurse. Cu privire la buna păstrare a proprietăților produselor, trebuie spus că aceasta depinde de capacitatea camerei de a obține și de a menține temperatura optimă pentru depozitarea bunurilor. Iată ce trebuie să știi despre aceste camere frigorifice și de unde poți achiziționa cele mai bune variante pentru afacerea ta.

Care sunt particularitățile unei camere frigorifice

O cameră frigorifică are câteva caracteristici tehnice destul de clar conturate, deși dimensiunile sale pot varia în funcție de necesarul fiecărei afaceri. În esență, însă, o cameră frigorifică este construită din panouri groase de 60, 80 sau 100 de milimetru. Ele pot fi izolate cu spumă poluretanică, dar și termoizolante. Din ansamblul unei camere frigorifice face parte și sistemul de stabilire a temperaturii optime. Cu ajutorul acestui sistem se identifică exact condițiile propice pentru buna păstrare a diferitelor produse ce urmează a fi depozitate în cameră. În ceea ce privește pardoseala camerei, aceasta poate exista sau nu, în funcție de necesități. Același lucru este valabil și pentru ușile de refrigerare și congelare. În funcție de dimensiunile și destinațiile camerei, dimensiunile acestor uși pot și ele să se schimbe. Răcirea propriu-zisă, garantată de camera frigorifică, se realizează printr-un sistem tehnic care are la baza sa un agregat frigorific. Acesta este acționat prin sistemul de comandă și control.

În ceea ce privește ultilitatea camerelor frigorifice, în funcție de specificul unei companii, acestea se pretează într-o mulțime de domenii de activitate. Există camere frigorifice pentru laboratoarele medicale, pentru linii de producție, dar și pentru ramuri industriale precum cele de producție a maselor plastice sau a produselor de panificație. De asemenea, camerele frigorifice se recomandă a fi utilizate mai ales de companiile din industria alimentară, precum supermarketurile, abatoarele sau depozitele de legume, fructe și carne. Un caz special este cel al comercianților de plante. Îndeosebi pe timpul zilelor călduroase de vară, acestea sunt foarte sensibile și pot să moară imediat dacă nu sunt îngrijite corespunzător. O cameră frigorifică este exact ceea ce este necesar pentru ca plantele să treacă cu bine și să își păstreze aspectul impecabil, mai ales că pot fi montate la nivelul camerelor frigorifice și instalații de iluminare care să aibă același efect cu cel garantat de lumina solară. Cu ajutorul unor camere frigorifice de calitate, montate atent și îngrijite corespunzător, rezistența produselor va fi una foarte mare în timp, iar calitatea lor nu va fi afectată de acțiunea factorilor de mediu.

Unde găsești camere frigorifice de calitate

Camerele frigorifice de calitate sunt cele care protejează bine produsele stocate. Definiția calității unor camere frigorifice este influențată, însă, și de modul în care acestea sunt montate și întreținute. Iar pentru a fi sigur că te bucuri de cele mai bune servicii și materiale atunci când îți este montată camera frigorifică, informează-te pe Frigotehnics.ro și descoperă cele mai tari oferte special concepute pentru tine și specificul a

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending