Connect with us

UTILE

Românii au prins gustul mașinilor scumpe – iată cum își pot cumpăra mașini Porsche rulate 

Published

on

porsche

Vedem pe străzile din țară, tot mai des, mașini scumpe sau cel puțin ceea ce se consideră extrem de scump într-o vreme acum este mai accesibil. Românii clar au prins gustul mașinilor de lux. Au și marele avantaj că există dealeri auto cu oferte foarte bune. Pe această nișă se remarcă și AutoDelRulate.

Pentru cei interesați de masini Porsche rulate trebuie să știe că au oferte foarte bune la AutoDelRulate. Dealerul acesta auto este din Suceava, unde are un showroom ce îți ia ochii. Oferta este generoasă în sensul în care sunt disponibile aici mașini variate, din toate categoriile, de la cele compacte la cele de lux sau business. 

Oferte la achiziția Porsche rulate, de la AutoDelRulate 

În pagina oficială a acestui dealer auto descoperim oferte fel de fel. La categoria de mașini Porsche rulate sunt disponibile modelele Cayenne, cu motorizări diverse și cutie automată. Fiecare mașină este prezentată cu toate detaliile tehnice. Unele sunt vânzări directe sau prin intermediere. 

Indiferent de opțiune, o achiziție realizată de aici vine la pachet cu diverse avantaje de client. Spre exemplu, sunt garanții acordate, de la minim 3 luni până la maxim 24 de luni. Poate fi solicitată finanțarea, fie că este vorba de persoane fizice sau juridice, fără să fie nevoie de avans. De asemenea, există posibilitatea de a solicita revizie înainte de achiziție. 

Este Porsche o alegere bună?

Mașina aleasă trebuie să corespundă cu nevoile voastre. Degeaba alegi o mașină în funcție de prestanță, dacă aceasta nu este potrivită pentru drumurile pe care le faci zilnic. Când vine vorba de Porsche poți alege motorizarea, ai modele diverse și prețuri pe măsură. Alegerea va fi influențată de preferințe, de stilul de viață, poate chiar și de statut social și putere financiară. Nu în cele din urmă, notăm și costurile ce țin de întreținerea pe termen lung.

Între un Porsche cu motorizare benzină și unul diesel nu este mare diferență de preț, așadar punctul de departajare poate fi mai degrabă cel legat de câți kilometri parcurși anual. Valoarea estimată a acestor mașini rulate este între 25.000 de euro și 69.0000 de euro la AutoDelRulate. 

Mașinile second hand, o alegere preferată la scară mare 

Fie că vorbim de mașini de lux sau de cele mai uzuale și accesibile, există în continuare preferința pentru cele rulate. Sunt mai accesibile și dacă alegi un dealer auto bun, cu atât mai bine. Mașinile sunt verificate înainte de a fi puse la vânzare. Pe unele dintre ele le poți cumpăra direct din showroom, iar pentru cei mai pretențioși din fire, care caută în mod special un model anume, dacă nu găsesc în stocul intern ceva pe placul lor, pot solicita la comandă mașina mult dorită. Cel puțin aceasta este oferta dealerului auto menționat. 

Cu servicii extinse, oferind intermediere pentru obținerea finanțării, service, consiliere, dealerii auto au acum oferte atractive. Așadar, acces la mașini mai bine dotate și mai moderne ai, ce mai aștepți? 


Contact: 

0374 006 006 

contact@autodel.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending