Cum îți poți crește șansele de câștig la cazino cu ajutorul meditației - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Jocuri de Noroc

Cum îți poți crește șansele de câștig la cazino cu ajutorul meditației

Published

on

Dacă arunci o privire la jucătorii din cazinouri, vei observa că majoritatea sunt agitați și încruntați, indiferent de pierderi sau câștiguri. Acest lucru face ca întreaga experiență în cazino să fie marcată de un consum mare de energie. În plus, cu cât ești mai agitat, cu atât îți vor scădea șansele de a te putea concentra pe câștigarea jocurilor. Iar acest lucru este valabil indiferent dacă joci fruit cocktail pacanele sau jocuri de masă precum poker sau blackjack.

Dar ce se întâmplă dacă ai adopta o abordare opusă, plecând la drum cu resurse suficiente de energie pozitivă? Adaptând câteva tehnici simple pentru a îmbunătățirea sănătății mintală, orice pasionat de jocuri de noroc poate valorifica puterile meditației și atenției în beneficiul personal. Cum poți folosi meditația pentru a avea succes la cazino? Citește în continuare!

1.   Respiră adânc după fiecare pierdere

Tehnica respirației poate suna puțin banal, însă este extrem de eficientă. Tot ce este nevoie să faci este să inspiri adânc și lent de 10 ori, în timp ce te concentrezi pe inhalare și expirare și vei observa imediat o diferență în starea ta generală. Sigur, pierderea neașteptată încă va exista, dar tu vei fi stăpân pe situație și nu vei face imediat un alt pariu riscant care ar putea duce la alte pierderi financiare.

2.   Meditația te pregătește pentru succes

Majoritatea vizitatorilor faimoaselor stațiuni de cazino din Las Vegas urmează același plan general de joc, având în centru dorința de a câștiga.

Și, din nefericire pentru cei mai mulți, acest plan de joc se încheie destul de prost, prin pierderea ultimului pariu care forțează o „plimbare a rușinii” la ATM.

Înainte să te grăbești spre lift și să scoți din cont sume importante, în sala de poker sau în salon, poate fi util să petreci câteva minute meditând. Nu te gândi că îți vom sugera să te așezi în poziția lotus și să faci o incantație. Nici vorbă! Ai nevoie doar de un loc confortabil, cu cât mai puțină gălăgie. Vei închide ochii și te vei concentra pur și simplu pe conștientizarea obiectivelor tale. Dacă asta înseamnă să câștigi bani, atunci, prin toate mijloacele, ghidează-ți ochii minții în această direcție.

3.   Concentrează-te pe o singură decizie la un moment dat

Jucătorii de cazino au o tendință ciudată de a privi constant înainte, fără a avea în vedere obiectivul cu care au plecat la drum. Dacă sunt în situația în care au câștigat un pariu, primul (uneori și singurul) gând este să folosească banii pentru alte pariuri, având mereu impresia că vor câștiga în continuare.

În loc să îți faci griji cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla sau la rezultatele care ar putea veni, cel mai bun mod de acțiune este să iei decizii pas cu pas.

Alege cea mai bună valoare a pariului înainte de a începe să îți faci griji cu privire la cărțile care vor veni. Evaluează scenariul de pornire și evaluează-l cu precizie înainte de a-ți face griji cu privire la jocul potrivit.

Advertisement

Urmărește regulile de bază ale strategiei și concentrează-te asupra parcursului jocului nu asupra posibilului rezultat final.

4.   Conștientizează-ți dezamăgirea după o sesiune pierdută

În timp ce exercițiile de respirație sunt întotdeauna utile în acest sens, un alt mecanism de adaptare pentru a face pierderile mai ușor de acceptat este recunoașterea de bază.

Când vezi ultimul tău pariu glisat în direcția dealerului, sau mâna finală de poker video arată o combinație neprofitabilă de cărți, potențialul rezultat poate fi descurajant.

Ai meditat asupra obiectivelor tale, te-ai concentrat să dai tot ce ai mai bun la fiecare pas. Cu toate acestea, în cele din urmă, cazinoul reușește totuși să te bată și să pună în buzunarul propriu fiecare pariu pe care l-ai pierdut.

Dacă îți păstrezi calmul în astfel de situații și conștientizezi faptul că jocurile de noroc au rezultate previzibile, atunci vei reuși mai ușor să treci peste dezamăgire. Nu uita că norocul nu este întotdeauna de partea jucătorilor și, mai ales, faptul că un cazino este în primul rând o afacere. Din acest punct de vedere, niciodată nu vei avea succesul asigurat.

5.    Acceptarea conștientă a șanselor de câștig sau de pierdere

Să pierzi un pariu nu este niciodată plăcut. Un alt fapt este că aproape întotdeauna vei fi într-un dezavantaj statistic atunci când joci jocuri de noroc sau de îndemânare în cazino. Producătorii de jocuri lucrează în mod continuu pentru a calibra probabilitățile de câștig cu plățile oferite, iar strategia principală nu este niciodată de a oferi un avantaj jucătorului, ci de a oferi un avantaj cazinoului.

Acest avantaj poate varia de la unul minuscul ca în blackjack, baccarat și video poker, sau un avantaj mare la ruletă, la majoritatea pariurilor cu zaruri și la sloturi.

Ca un exercițiu final de conștientizare, e important să faci tot posibilul pentru a studia șansele și probabilitățile de bază înainte de a începe un anumit joc. Învață numerele, gândește-te la ceea ce înseamnă ele din perspectiva valorii așteptate și interiorizează dezavantajul cu care te confrunți.

Concluzie

Puterea minții, dobândită prin meditație, este utilă în orice activitate pe care o întreprindem în viața de zi cu zi. De ce nu ai folosi aceste tactici dacă ele îți vor îmbunătăți rezultatele de la jocurile de noroc? Dar dacă te-ai luptat vreodată cu stresul, frustrarea sau chiar cu disperarea în timp ce ești la cazino, dă o șansă meditației. Cu siguranță ai multe de câștigat și nimic de pierdut! Mult succes!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending