Cum moartea face, din nou, rating
Connect with us

ALL MEDIA

Cum moartea face, din nou, rating

Published

on

Inca o data moartea face rating. Un rating gros, o promovare parca prea opulenta, in antiteza cu umanitatea simpla, pioasa, a gesturilor oamenilor apropiati celor doua victime din accidentul aviatic din Apuseni.

Sigur, toata tevatura, provocata de o lipsa clara si fatisa de organizare a autoritatilor merita sa fie promovata. O tragedie cu doi morti si 5 raniti merita fara indoiala aratata pe toate posturile TV, impreuna cu tot misterul, toate greselile, toate gafele in lant care au dus la o cautare de peste 7 ore a unor oameni inghetati de frig.

Ieri, in ziua inmormantarii lui Adi Iovan, majoritatea posturilor de stiri erau intens ancorate de acest eveniment, ignorand parca ziua importanta din punct de vedere istoric, si anume Ziua Unirii Principatelor. Cu mici exceptii, e adevarat..

La fel s-a intamplat si in ziua inmormantarii Aurei Ion, tanara studenta de 23 de ani, care s-a inaltat catre cer. O floare care a inghetat (la propriu, din pacate) prea devreme, avand un singur vis in inima, acela de a salva vieti.

Saptamana in curs a fost una turbulenta si aceasta s-a vazut si pe ecranele TV. Subiectul tragediei din Apuseni a fost intens mediatizat. De la editii speciale ale posturilor de stiri, la editiile de stiri ale marilor posturi generaliste, la editii speciale ale Happy Hour, Acces Direct sau chiar Teo Show.

Editii care toate au adus rating important, probabil mii, sute de mii, milioane de oameni au stat alaturi, cu sufletul la gura, mai ales in prima seara, cand s-a produs accidentul, pentru a afla unde, cum s-a produs accidentul si cati oameni s-au salvat.

Ramane in final doar moartea unor oameni, din nou intens mediatizata, ca in cazul atator oameni de valoare, de care poate ca ne aducem aminte mult prea tarziu, si anume cand numele lor sta scris pe un monument funerar. Trist, dar real in Romania…

O imagine insa, e demna de retinut. Cei trei moti din Apuseni care au salvat acei 5 oameni, inca vii, din ghearele frigului salbatic. Ei nu vroiau promovare, media, aparitii la TV. Ei au vrut doar sa ajute. Sa salveze vieti, precum biata Aura.

Si mai ramane sa ne luam ramas bun de la cei doi eroi, pentru ca eroi sunt, Adi Iovan si Aura Ion. Liber, Capitane…si Ramas Bun, Aura. Poate ca acolo, intr-o stea, intr-o lume cu siguranta mai buna, ne vei putea veghea..

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending