Connect with us

EVENTS

CUM NE CALIFICAM LA RIO | Calculele pentru locul 2 depind de jocurile Olandei cu rivalele României

Published

on

Situaţia României s-a complicat: o victorie a Ungariei la Amsterdam îi asigură locul 2. Iar dacă turcii scot 6 puncte din ultimele două jocuri, i-am putea depăşi doar la golaveraj, unde am avea minim 10 goluri de recuperat.

Reuşitele de aseară, semnate Burak Yilmaz şi Mevlut Erdinc, au aruncat România din postura de favorită pentru locul doi într-un standby apăsător. Pe scurt, chiar dacă înving Andorra şi Estonia, „tricolorii” depind de rezultatele calificatei Olanda!

Pentru liniştea noastră, „Portocala” trebuie să nu piardă cu Ungaria(acasă) şi cu Turcia (deplasare)! Asta dacă rivalii României nu se vor încurca în celelalte meciuri rămase, cu Andorra acasă (Ungaria) şi Estonia în deplasare (Turcia), scrie intr-o analiza Gazeta Sporturilor.

Pentru baraj trebuie îndeplinite două condiţii: să ajungem pe poziţia de baraj şi să nu ocupăm locul 9 în clasamentul locurilor 2.

Fiindcă un eventual semieşec ne scoate din calcule, considerăm doar situaţia în care România cîştigă ambele meciuri, cu Andorra şi Estonia.

„Tricolorii” ar acumula 19 puncte. Şi ar ajunge sigur pe locul doi dacă Olanda nu va pierde cu Ungaria sau Turcia. Iată cele două cazuri nefericite:

A. Ungaria scoate maxim de puncte
Dacă maghiarii vor învinge la Amsterdam, calificarea este pierdută. Vecinii României au ultimul meci cu Andorra, acasă! Vor strînge 20 de puncte şi nu avem cum să-i mai prindem din urmă.

B. Turcia învinge în ambele meciuri
Această variantă rămîne în picioare dacă Ungaria NU bate de două ori. În cazul în care otomanii vor cîştiga atît în Estonia, cît şi cu Olanda, vor face tot 19 puncte. Cît România!

Departajarea se va face la golaveraj, unde, în acest moment, ei au +7. Noi, doar +1! Se vor adăuga încă minim două goluri din eventualele victorii ale turcilor cu Estonia şi Olanda, asta însemnînd o diferenţă imensă de recuperat. Cel puţin 10 goluri în două partide!

Dacă scotea măcar un punct cu Turcia, România era aproape calificată la baraj! Ar fi obţinut maxim 14 puncte şi nu mai putea fi ajunsă de Bulgaria, care poate face maxim 13 în clasamentul locurilor 2.

Dacă România va încheia pe doi, trebuie să avem un golaveraj mai bun decît vecinii pentru a fi siguri că ne calificăm – şi în acest caz, acesta este primul criteriu de departajare între echipele aflate la egalitate, incheie sursa citata stirea.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending