Cum o strigă Doinița Oancea pe Carmen Tănase pe platourile de filmare de la “Fructul oprit - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Cum o strigă Doinița Oancea pe Carmen Tănase pe platourile de filmare de la “Fructul oprit

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Se cunosc de mai bine de zece ani, iar în acest timp, cele două au ajuns să aibă o legătură specială. Pe platourile de filmare de la “Fructul Oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion, Doinița Oancea folosește un apelativ inedit atunci când vorbește despre Carmen Tănase.

Le leagă o prietenie frumoasă care durează de mai bine de un deceniu, dar și numeroase proiecte profesionale din care au făcut parte! După “O grămadă de caramele”, serialul de la Happy Channel, Carmen Tănase și Doinița Oancea s-au reîntâlnit pe platourile de filmare ale primei drame psihologice din peisajelor autohtone, realizate de Ruxandra Ion.

Felul în care Carmen reușește să intre în pielea personajului său – Roxana, din serialul difuzat la Antena 1, a impresionat-o pe Doinița. “<<Mămica>> este fantastică, fenomenală! Îmi place mult de tot în rolul ăsta, de scorpie, pe care îl are în <<Fructul oprit>>! Foarte interesant cum si-a construit personajul, este foarte complex și are niște treceri așa, de la o stare la alta. Îmi place mult de tot!”, spune Doinița despre Carmen.

Talentate și îndrăgite de publicul român, cele două actrițe pot fi urmărite luni, 5 februarie, de la ora 20.00, într-un nou episod al serialului “Fructul oprit”, difuzat de Antena 1.

Începând de sãptãmâna urmãtoare, din 14 februarie, serialul va putea fi urmãrit în fiecare zi de miercuri, de la 21:00, la Antena 1.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending