Connect with us

EVENTS

Cum poți da dovadă de eleganță atemporală și un stil strălucitor

Published

on

Lasă-te în voia trendului vintage purtând noua brăţară fixă preţioasă creată de PANDORA, care spune povestea unei eleganţe atemporale însufleţite de sentimente pline de afecţiune. Un spirit nostalgic şi un aer de Film Noir sunt cuprinse în această comoară de bijuterie finisată manual, realizată din argint 925 şi zirconiu cubic strălucitor.

Noua brăţară fixă de tip bangle oferă o notă modernă unui stil clasic. Cu nenumărate seturi de pietre lucitoare, intensificate de detalii realizate prin tehnica de gravură cu vârf de diamant şi un rând elegant de inimi decupate, designul brăţării simbolizează punctul în care amintirile dragi din trecut se întâlnesc cu momentele noi din viaţa ta.

Purtând această brăţară senzuală adaugi graţie şi eleganţă look-ului tău, fără efort. Poate fi purtată ca o singură piesă-statement sau alături de alte astfel de brăţări, pentru un look modern, cu bijuterii suprapuse, care intensifică efectul de strălucire.

Stil strălucitor cu inele suprapuse. Noua Colecţie de Vară de la PANDORA aduce şi o serie de noi inele din argint 925 şi zirconiu cubic, inspirate din motivele tropicale moderne, precum frunza de palmier sau un şarpe strălucitor. Poartă-le separat sau combină-le cu alte inele PANDORA şi poartă-le suprapuse, pentru a-ţi evidenţia stilul unic şi personalitatea.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending