Connect with us

ADVERTORIALE

Cum poți obține un extras de carte funciara online, la preț mic

Published

on

extras carte funciara online

Extrasul de carte funciară este necesar pentru a afla statutul juridic și cadastral al unui imobil. Vei avea nevoie de el pentru a afla descrierea imobilului, dreptul de proprietate, vecinătăți, ipoteci și alte informații. Obținerea lui se poate efectua online, fără să te deplasezi din propria casă.

Află cum poți solicita un extras carte funciara online, la preț mic! Fiecare imobil are nevoie de un astfel de document, el fiind obligatoriu atunci când vrei să faci orice modificare. Extrasul de carte funciară oferă informații referitoare la dreptul de proprietate, ipoteci, descrierea imobilului, vecinătăți, cât și alte privilegii imobiliare. El poate fi obținut fără să mai pierzi timp așteptând ore în șir la ghișee. Totul se petrece online, iar documentul va ajunge la tine prin poșta electronică.

Solicită online extrasul de carte funciară de oriunde te-ai afla!

Acest tip de document poate fi solicitat online, pe site-ul extrascfonline.ro. Prima pagină a platformei te îndrumă către solicitarea actului, care trebuie să cuprindă câteva informații. Introdu numărul cărții funciare, numărul cadastral, numărul topografic, selectează județul și orașul, comuna sau sectorul, apoi specifică pentru ce ai nevoie. Extrasul de carte funciară poate fi comandat pentru un teren, o construcție sau un apartament.

După ce ai introdus aceste detalii, ele trebuie urmate de datele de facturare. În această secțiune trebuie incluse adresa, adresa de e-mail, numele complet, numărul de telefon și tipul persoanei (fizice sau juridice).

Totul se petrece online și foarte rapid. În acest fel nu mai trebuie să îți faci probleme în legătură la primirea extrasului. Acesta nu se va pierde și nu se va deteriora, pentru că îl vei primi pe e-mail. Fiecare comandă plătită cu cardul se desfășoară într-un mediu sigur, clientul având la dispoziție această modalitate rapidă.

De ce ai nevoie de un extras de carte funciară?

Actul de acest tip poate fi solicitat în mai multe cazuri. Poți avea nevoie de el la înnoirea unui act de identitate, când se semnează contracte cu diverși operatori sau furnizori, la bancă, la solicitarea împrumuturilor sau când deschizi o firmă. Extrasul de carte funciară poate securiza o tranzacție și reprezintă evidența tehnică, juridică și economică asupra unui teren sau imobil.

Prețul unui extras de acest tip este unul redus și îl poți obține online. În plus, dacă vei comanda două extrase vei avea un preț și mai redus.

Site-ul extrasfconline.ro are un succes deosebit cu peste 12000 de extrase procesate, peste 8000 de clienți mulțumiți și un deceniu de experiență. Așadar, vei beneficia de o echipă cu experiență, de o mulțime de clienți mulțumiți de aceste extrase și de promptitudine la eliberarea documentelor.

Online este mult mai simplu să obții un astfel de document. Nu vei fi nevoit să aștepți la rând la ghișee, nu trebuie să aștepți poșta fizică pentru livrarea lui și nici să îți faci griji în legătură cu pierderea sa. Pe e-mail vei avea totul complet, riscul de a fi deteriorat sau pierdut fiind eliminat.

Contact: contact@extrascfonline.ro

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending