Cum poți să vinzi sau să cumperi telefoane prin Yzzy, la prețuri convenabile - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Odată cu scumpirea prețurilor la necesități, dar și la restul produselor de larg consum, mulți dintre noi am devenit mai precauți privind stilul de cumpărături. Dată fiind diversitatea de pe piață, orientarea spre produse și servicii mai ieftine, dar mai convenabile, respectiv orientarea spre piața second-hand, a devenit din ce în ce mai populară.

Tot ce se poate refolosi, începând de la mobilă, haină, mașini și telefoane are în rândul populației o mare căutare. De ce să dai o căruță de bani pe ultimul model de iPhone când îți poți permite să îl achiziționezi chiar și la jumătate de preț?

Iată mai jos cum poți economisi bani fără mare efort.

Te-ai plictisit de telefonul vechi? Ia-ți unul nou, la jumătate de preț!

Cum ne stă în fire după ceva vreme să ne dorim să schimbăm câte ceva, putem face acest lucru prin vânzarea telefonului vechi, chiar dacă este folosit. Oricine poate intra pe site-ul Yzzy și beneficia de ofertele variate de acolo.

Nimic mai simplu și mai ușor. Dacă dorești să îți vinzi telefonul, află că aici găsești locul unde poți face acest lucru în deplină siguranță. Pentru aceasta trebuie să identifici modelul, să bifezi răspunsurile de pe site care se potrivesc și să completezi datele necesare vânzării. Al doilea pas ar fi pregătirea telefonului conform indicațiilor primite prin e-mail.

Sigur, cotația de preț va fi una orientativă pentru că prețul final va fi stabilit după verificarea și testarea dispozitivului. Oricum ar fi, prețul stabilit este unul dintre cele mai bune pe care le vei primi pentru vechiul tău telefon. Un model pe gustul tău vei găsi cu siguranță listat pe site.

Smartphone-uri moderne, printre care și iPhone-uri, verificate de o echipă de specialiști

Cu ajutorul rubricii „caută telefonul mult dorit” este simplu să găsești ceea ce cauți. Și anume, aici sunt listate telefoane Samsung, Xiaomi, Huawei, Google, OnePlus și Oppo. Desigur, nu puteau lipsi iPhone-urile. Toate aceste modele au trecut prin mâna echipei de specialiști de la Yzzy și au fost verificate din toate punctele de vedere. Orice alegere ai face toate telefoanele respectă standardele Yzzy, adică se prezintă impecabil din punct de vedere al funcționalității.

Toate detaliile produsului ales pentru cumpărare sunt transparente, inclusiv stările estetice ale telefonului. Acestea sunt următoarele: ca nou, foarte bun, bun, acceptabil.

Telefoanele primite trec printr-un proces minuțios de verificare, respectiv prin nu mai puțin de 30 de filtre. Acestea se referă, printre altele, la sănătatea bateriei, display funcțional, camerele din față/spate, butoanele de volum etc. Important de știut este că la Yzzy nu se acceptă telefoane suspecte de a fi fost furate sau prezintă risc ridicat de blocare.

Garanție de un an de zile la produsele cumpărate

La orice telefon cumpărat de pe platforma Yzzy se oferă un certificat de garanție, valabilă un an de zile. De asemenea, dreptul de retur de 14 zile este garantat. Suma este rambursată integral dacă produsul a fost înapoiat în starea inițială.

Toate celelalte procese de vânzare-cumpărare sunt explicate pe platforma Yzzy într-un mod transparent și simplu.

Yzzy, locul unde vinzi și cumperi în siguranță. Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială.

Contact: contact@yzzy.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending