Connect with us

UTILE

Cum puteți alege bijuteriile potrivite în funcție de caracteristicile feței?

Published

on

Cum puteți alege bijuteriile potrivite în funcție de caracteristicile feței

Poate că nu v-ați gândit la acest aspect, însă tipul de corp are o mare influență atunci când ne alegem bijuteriile. În mod ideal, atunci când decidem să ne achiziționăm un nou set de bijuterii, ar trebui să luăm în considerare înălțimea noastră, structura osoasă, greutatea noastră, dar și forma gâtului, a umerilor și chiar forma urechilor. Bijuteriile mai mari și colierele lungi sunt recomandate persoanelor înalte. Totuși, dacă sunteți o persoană înaltă, dar foarte slabă, bijuteriile voluminoase pot arăta exagerat. Persoanele mai scunde sunt încurajate să opteze pentru coliere sau lănțișoare care se încheie cât mai aproape de gât. Dacă aveți urechile mici, cerceii mari vor fi foarte vizibili, iar cerceii lungi vor părea că atârnă, ceea ce nu este de dorit.

Culoarea pielii – cum ne poate ajuta să ne alegem bijuteriile potrivite?

Poate fi foarte benefic să ținem cont de culoarea pielii atunci când ne alegem bijuteriile. Dacă vom face cumpărături din magazinul online Edissilver, atunci vom avea la dispoziție toate informațiile de care am putea avea nevoie și tot timpul din lume pentru a ne putea decide asupra bijuteriilor care ne-ar avantaja cel mai mult. Dacă sunteți blondă sau aveți părul de culoarea mierii și pielea destul de albă, puteți opta pentru bijuterii din argint sau bijuterii din aur alb. Dacă preferați bijuteriile cu pietre prețioase, atunci culoarea roșie a rubinului, precum și culoarea roz a cuarțului se vor armoniza minunat cu părul blond și o culoare deschisă a pielii. Persoanele brunete cu pielea ușor mai închisă la culoare pot opta pentru bijuterii din argint cu pietre de smarald sau rubin, dar și pentru bijuteriile din aur roz.

Cum ne alegem bijuteriile în funcție de forma feței?

Dacă vorbim despre forma feței, atunci și acest criteriu ne poate ajuta să alegem bijuteriile potrivite. Aproape orice model de bijuterie este potrivit pentru o față ovală. Cerceii rotunzi sau în formă de floare, dar și colierele care nu sunt prea lungi, vor fi alegeri potrivite. Dacă aveți fața rotundă, atunci evitați cerceii circulari sau sferici și optați în schimb pentru cercei subțiri, lungi sau în formă geometrică. Scopul acestor cercei este acela de a face fața să pară mai lungă. Pentru a distrage atenția celor din jur de la chip, optați pentru coliere lungi și elegante sau pentru coliere cu un pandantiv. Evitați colierele în stil choker, deoarece vor face gâtul să pară mai scurt și fața și mai rotundă.

Persoanele cu fața pătrată sau dreptunghiulară ar trebui să opteze pentru opusul modelelor de bijuterii recomandate femeilor cu fața rotundă. În cazul acesta, scopul este cel de a înmuia și de a îmblânzi trăsăturile feței. Puteți opta, de exemplu, pentru coliere care se încheie cât mai aproape de gât, pentru cercei rotunzi, sub formă de nasturi sau cercuri sau pentru cercei sub formă de lacrimă. Persoanele cu fața în formă de inimă ar trebui să opteze pentru coliere scurte, care se încheie cât mai aproape de gât. Puteți alege coliere cu pandantive pătrate sau dreptunghiulare sau mai multe lănțișoare pe care le puteți purta simultan pentru a înmuia liniile ascuțite ale bărbiei. În ceea ce privește cerceii, încercați să vă orientați atenția către modelele de cercei care pot ajuta la îngustarea pomeților, cum ar fi cerceii sub formă de picături sau triunghiuri inversate.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending