Cum reduci consumul casnic de apă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cum reduci consumul casnic de apă

Published

on

Se discută din ce în ce mai des că ar trebui să reducem consumul de apă în gospodărie, deoarece este o resursă foarte valoroasă în zilele noastre, pe timp de secetă. Dar dacă trăiești la oraș, nu ești la fel de afectat de lipsa precipitațiilor, cum sunt fermierii, deci probabil te gândești că nu ar trebui să depui foarte mult efort în a reduce consumul de apă. Ei bine, ar trebui să vezi problema și din punctul de vedere al facturilor. O factură mai mică la apă, înseamnă mai mulți bani în buzunarul tău. Prin urmare, iată cum poți să faci economie la apă și să reduci factura.

 

 

 

 

Fă dușuri în loc de baie

Într-adevăr, o baie la finalul zilei face minuni în ceea ce privește reducerea stresului. Însă, atunci când faci baie, irosești foarte multă apă. Din acest motiv, un duș este mult mai practic. Investește într-un sistem de hidromasaj cu un împrumut online. Astfel, te vei putea relaxa la finalul zilei cu foarte puțină apă. De asemenea, poți să îți creezi o întreagă rutină de îngrijire, fără să fie nevoie să stai în cadă. Spre exemplu, poți să îți iei un aparat de masaj și să te bucuri de masaj în fiecare seară, chiar la tine acasă.

 

 

Advertisement

 

Închide apa când te speli pe dinți

Sunt multe momente în care lăsăm apa să curgă fără să fie folosită. Iar cel mai des se întâmplă asta când ne spălăm pe dinți sau pe mâini. Deci, trebuie să te obișnuiești să oprești apa atunci când nu o folosești. Un truc este să umpli un pahar cu apă pe care să îl folosești atunci când te speli pe dinți. Iar pentru restul momentelor în care îți aplici produsele de îngrijire, te speli pe față sau pe mâini, poți să investești într-o baterie cu senzor de oprire. Un împrumut rapid te poate ajuta să faci rost de bani pentru această investiție. Avantajul unui baterii cu senzor de oprire este că reduce foarte mult consumul de apă fix în momentele în care nu ești conștient că ai lăsat apa curgând.

 

 

 

Investește într-o mașină de spălat vase

Sunt puțini cei cărora le face plăcere să spele vasele. În realitate este o activitate obositoare care îți mănâncă foarte mult timp. O mașină de spălat vase cu siguranță este o adăugire foarte practică oricărei bucătării. Iar partea cea mai bună are un consum mic de apă, ceea ce te va ajuta să reduci factura dar și să îți faci datoria socială. Iar dacă te gândești că este o investiție destul de mare, ia un credit rapid online și cumpără una cât mai curând.

 

 

Advertisement

 

Schimbă rezervorul toaletei

Se consumă foarte multă apă fără rost atunci când folosești toaleta. Iar pentru că nu este o opțiune să nu mergi la baie, cel mai simplu este să schimbi rezervorul cu unul care are fluxuri diferite de apă. Astfel, poți să tragi diferit apa, în funcție de necesități. Mai sunt rezervoare pentru toaletă cu chiuvetă, care folosesc apa cu care te-ai spălat pe mâini, economisind astfel apă. Un credit online rapid în rate te poate ajuta să cumperi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending