Connect with us

ENTERTAINMENT

Cum s-a îmbrăcat Nicusor Stan la Bucharest Fashion Week

Published

on

Reclame

Bucharest Fashion Week eveniment concept care s-a desfășurat în perioada 3-5 decembrie 2022 ce a fost organizat și ținut la Ambasad’Or Events, locație recunoscută pe plan național ca fiind una dintre cele mai luxuriante și bine cotate saloane de evenimente din Romania.

 La Fashion Week Bucharest- winter edition, Nicușor Stan a impresionat și a atras privirea publicului fiind în centrul atenției. În prima zi, acesta a avut o abordare de sorginte casual, prin sacoul de culoare bej ce a accentuat un costum de inspirație a anilor ’20, ce se deosebește prin dungile verticale, look completat printr-o pereche de ochelarii de culoarea cuprului, costumul fiind accesorizat cu diverse accesorii, ceas, brățării și butoni de culoarea cuprului.

 A doua zi de fashion week, Nicușor Stan a avut și rolul de jurat la Miss România, acesta a avut o abordare clasică printr-un costum negru ce a fost accentuat cu o batistă într-o formă de „trandafir”, culoarea aleasă este chiar culoarea anului 2023- Viva Magenta.

 Ultima zi de fashion a fost încheiata, stilistic vorbind, de afaceristul Nicușor Stan cu o vestimentație care dă tendința anului 2023, prin combinația dintre un costum negru mat și un papion care a ieșit în evidența și prin alegerea de culoare care este în tendința anului 2023.

 Proprietarul și omul de afaceri, Nicușor Stan ce este recunoscut pentru activitatea sa îndelungată în domeniul organizării de evenimente și consacrat ca fiind unul dintre cei mai buni wedding planneri din Europa a reprezentat brandul Ambasad’Or prin vestimentația aleasă în cele trei zile ale Bucharest Fashion Week.

 În plus, Nicușor Stan, perfecționist din fire a făcut de curând o achiziție nouă! este vorba despre cel mai luxos Rolls Royce, și anume Rolls Royce Mansory, o mașină care este capabilă să capteze atenția prin elementele Premium care înnobilează și reprezintă cu ardoare brand-ului Rolls Royce.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending