Connect with us

ALL MEDIA

Cum s-a pregătit Kyra Sedgwick pentru festivitatea premiilor Emmy?

Published

on

Kyra Sedgwick, protagonista serialului ,,Aproape de adevar” (,,The Closer”) difuzat de Pro Cinema în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, a triumfat anul acesta la premiile Emmy, după ce, încă din 2006, a fost nominalizată an de an.

Actriţa a mărturisit pentru ,,USA Today” că tensiunea care vine odată cu nominalizarea nu i-a dispărut nici după ce a aflat că a cîştigat. De la locul pe care stătea pînă la scenă, Sedgwick povesteşte că şi-a făcut o mulţime de gînduri: ,,Doamne fereşte! Sper să nu uit pe cineva! Oare arăt aşa cum trebuie?”, se confesează actriţa. Kyra a spus că între ea şi soţul ei, Kevin Bacon, nu există nici o rivalitate în ceea ce priveşte numărul de premii câştigate, deşi el are cu unul în plus. ,,Facem bancuri înainte de decernarea premiilor gen: Oare mai avem unde să le depozităm şi pe astea? Însă ce s-a petrecut anul acesta e mai presus de orice vis al meu. Acesta este cel de-al şaselea an în care o interpretez pe Brenda. Iar după ce cinci ani la rînd am tot fost nominalizată, acum pur şi simplu nu-mi vine să cred că am cistigat”, spune Sedgwick.

Întrebată cum s-a pregătit înainte de premiile Emmy, Kyra a mărturisit: ,,Dimineaţa m-am dus să mă epilez, apoi am mers la sală că să-mi mai calmez nervii şi imediat ce am ajuns acasă m-am jucat cu căţeii. A trebuit apoi să încep să mă pregătesc, pentru că e incredibil cît de mult timp îmi trebuie”, mai spune vedeta din ,,Aproape de adevar”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending