miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniCum s-a schimbat umorul românesc în ultimii 30 de ani? Aflăm la...

  Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimii 30 de ani? Aflăm la „Punctul critic”, pe TVR 1

  Umoriştii Toni Grecu, Dan Badea, Ioana State şi Marius Florea Vizante sunt invitaţii lui Bogdan Muzgoci în ediţia din 6 decembrie a emisiunii. „Punctul critic” se vede la TVR 1 de luni până joi, de la ora 18.00.

  Pe 6 decembrie, Moş Nicolae intră în casele românilor cu veselie. Iar telespectatorilor TVR 1 le aduce în dar o ediţie specială a emisiunii „Punctul critic”, ce îi va purta prin lumea umorului românesc, din trecutul recent și până în prezent. Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimii 30 de ani? Este întrebarea de la care moderatorul Bogdan Muzgoci porneşte dicuţia cu invitaţii săi, aleşi unul şi unul: Toni Grecu, Dan Badea, Ioana State, Marius Florea Vizante. „Punctul critic” se vede miercuri, 6 decembrie, de la ora 18.00, la TVR 1.

  „De la anecdotele din vremea comunistă, spuse în soaptă, pe la colțuri, până la explozia de comedie online și meme-uri, drumul umorului în România a fost  – ca orice drum românesc autentic – plin de hârtoape și semne de circulație contradictorii. Cine ar fi crezut că bancurile cu Ceaușescu sau cele cu Bulă vor evolua într-o lume a spectacolelor de stand-up și a comediei instantaneu accesibile pe telefonul mobil? Televiziunea Română are rolul său esențial în această istorie, pentru că a fost una dintre primele și cele mai vizibile scene pentru umorul neaoș de calitate. Marile texte umoristice și marii actori de comedie din România și-au găsit și își păstrează un loc de onoare în programele sale”, ne introduce Bogdan Muzgoci în episodul de miercuri al emisiunii.

  80% dintre români au acces astăzi la conținut de divertisment online, iar comedianții lor preferați au devenit adevărate celebrități. De la stand-up în cafenele mici la concerte de comedie sold-out, asistăm la o explozie a talentelor umoristice românești.

  Pe 6 decembrie, la „Punctul critic”, vom călători prin vremuri mai triste sau mai vesele, vom râde mult, ne vom reaminti momente de umor care au devenit clasice și vom afla ce spun oamenii din comedia românească de azi despre modul în care s-au schimbat gusturile și preferințele publicului.

  Cum s-a schimbat umorul românesc în ultimele trei decenii? Ce a însemnat comedia pentru români în tot acest timp? Cum arată umorul românesc azi, cu bunele și cu mai puțin bunele lui? Ce lucruri ne vor face să râdem mâine? O ediție specială, în care vom explora schimbările uluitoare care au transformat umorul românesc în ultimii 30 de ani. Urmărim „Punctul critic” miercuri, 6 decembrie, de la ora 18.00, la TVR 1.

  Tot în această săptămână, Mihaela Olaru i se alătură lui Bogdan Muzgoci luni, 4 decembrie, pentru o discuţie despre copiii care devin obiect de şantaj între părinţi, Maria Smarandache propune pentru marţi un subiect… de sezon – dependenţa de cumpărături a românilor, iar pe 7 decembrie, alături de Izabela Marinescu, aflăm mai multe despre parentingul de ieri și de azi.

   ***​ Într-un climat dinamic, cu evoluţii rapide, cu fenomene ce influenţează în mod direct calitatea vieţii şi deciziile fiecăruia dintre noi, Televiziunea Română aduce în discuţie, la zi şi echilibrat, aceste teme. Din 23 octombrie, TVR 1 oferă telespectatorilor săi subiecte complexe din realitatea românească şi internaţională, în cea mai nouă emisiune de dezbateri, „Punctul critic”, moderată de jurnalistul Bogdan Muzgoci şi difuzată de luni până joi, de la ora 18.00. Co-moderator al fiecărei ediţii este unul dintre jurnaliştii sau prezentatorii TVR, bun cunoscător al temei discutate.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente