Connect with us

Cinema

Cum s-a transformat Jesse Eisenberg în Mike Howell din filmul „American Ultra: Agent Descoperit”

Published

on

Foto credit: American Ultra

Filmul „American Ultra: Agent Descoperit” aduce în prim plan povestea fascinantă a lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip veşnic „fumat”, aparent ghinionist şi nemotivat, care este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat în aşteptare.

Liman, West Virginia, este orașul natal, fictiv, al lui Mike Howell (Jesse Eisenberg) și al lui Phoebe Larson (Kristen Stewart), în filmul American Ultra. „Liman este cât se poate de izolat”, spune Anthony Bregman, producătorul filmului. „Nu este chiar orașul în care ți-ai dori să trăiești – este genul de oraș în care rămâi blocat. Am filmat până la urmă chiar langă New Orleans”.

Scenograful Richard Bridgland a transformat Louisiana rurală într-un oraș mic din West Virginia folosind o paletă de roșu și alte culori calde, primitoare, în contrast cu tonurile reci ale sediului CIA.  „Găsirea unor locații în New Orleans care să se potrivească cu zona industrială din West Virginia a fost o provocare. Alegerile au fost foarte limitate”.

Cea mai mare provocare cu care s-au confruntat realizatorii filmului a fost să creeze acțiunea explozivă așa cum și-au dorit-o regizorul și scenaristul: „Ne-am autodepăşit pentru a realiza această poveste într-un timp atât de scurt, 43 de zile de filmare. S-a simţit ca și cum am filmat câte o scenă de acțiune în fiecare zi”, spune Anthony Bregman, producătorul filmului.

Renumitul coordonator de cascadorii Robert Alonzo a scos ce este mai bun din fiecare actor. „Scopul pe care și l-a propus cu American Ultra: Agent Descoperit este de neegalat”, spune David Alpert, producătorul filmului. „Am ciocnit mașini și le-am dat foc.  S-au întamplat multe lucruri trăznite”.

Singura directivă pe care Regizorul Nima Nourizadeh i-a dat-o lui Alonzo a fost ca acesta să se asigure că publicul va crede că Eisenberg este capabil să facă față acțiunii.  „Nu am vrut niciun fel de kung fu sau lovituri nebunești”, a spus regizorul. „Mike ar putea fi un erou de acțiune unic în lume pentru că nu folosește niciun fel de armă” continuă acesta. „El nu poartă arme sau cuțite. Când le foloseşte o face ca urmare a dezarmării cuiva care l-a atacat”. Sub tutela lui Alonzo, Eisenberg apare ca un erou puțin probabil, după cum spune Bregman. „Să privesc transformarea lui Jesse dintr-un tip “fumat” într-un luptător profesionist, a fost uimitoare”.

Însuşi Eisenberg a rămas surprins de ceea ce a fost capabil să realizeze cu personajul său din „American Ultra: Agent Descoperit”. „Alonzo ne-a instruit astfel încât să putem face tot ceea ce personajele noastre pot face”, declară actorul.  „În primele zile de repetiţii, am învățat mișcări pe care știam că nu le vom face în film, ceea ce a fost un pic frustrant. Abia în a doua săptămână am realizat că acest lucru ne-a permis să ne mișcăm mult mai repede”.

Sinopsis

„American Ultra: Agent descoperit” este o comedie de acţiune dinamică, care spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip veşnic „fumat”, aparent ghinionist şi nemotivat, a cărui viaţă cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieşte, este întoarsă pe dos pe neaşteptate. Fără să ştie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat în aşteptare. Într-o fracţiune de secundă, când trecutul său secret se întoarce să-l bântuie, Mike este aruncat în mijlocul unei operaţiuni guvernamentale mortale şi este forţat să-şi scoată la iveală eroul de acţiune interior, pentru a supravieţui.

Filmul „American Ultra: Agent descoperit” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 25 septembrie 2015.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending