Cum să ai un zambet mai frumos? Iată ce te sfătuiesc specialiștii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cum să ai un zambet mai frumos? Iată ce te sfătuiesc specialiștii

Published

on

Zâmbetul are un puternic impact vizual în ceea ce privește aspectul unei persoane, simbolizând totodată și starea generală de sănătate. Un zâmbet frumos și sănătos se datorează unei îngrijiri atente a danturii.

Zâmbetul frumos este asociat fără dar sau poate cu tinerețea, astfel că acesta te va ajuta tot timpul să pari mai tânăr.

Însă în timp dinții sunt afectați de trecerea anilor, dar și de alimentele pe care le consumi, astfel că trebuie să ai grija la acest aspect. Dar și la îngrijirea acestora, spălat, folosirea aței dentare și vizitele la dentist.

Reguli pentru dinți frumoși

1.Nu te spăla pe dinți după ce ai băut sucuri acidulate

După ce ai consumat băuturi acidulate este indicat să nu te speli pe dinți deoarece acidul și  periajul împreună nu sunt tocmai cea mai bună alegere pentru dinți, erodand smalțul acestora.

Pentru a evita erodarea smaltului, trebuie să îți clătești gura cu apă după consumul bauturilor acide sau să mesteci gumă.

O altă variantă pe care o poți folosi pentru a proteja dinții când bei sucuri acidulate este utilizarea paiului.

2.Vitamina C

Vitamina C este foarte importantă pentru gingii, o cantitate de 60 de miligrame reușind să le țină sănătoase și departe de probleme.

3.Consumă ceai și mere

Ceaiul este de asemenea, un tratament excelent pentru sănătatea gingiilor, dar ajută și la respirația neplăcută, pentru că oprește dezvoltarea bacteriilor ce au capacitatea de a emite mirosurile neplăcute. Multe dintre ceaiuri sunt benefice și dinților, protejându-le smalțul și ajutându-i să se păstreze sănătoși.

Se pare că si merele se încadrează perfect în lista de alimente benefice dinților tăi. Consumarea unui măr ține să înlocuiască periajul atunci când acesta nu este posibil,

Se pare că merele cu această natură acidă pe care o au, dar și în combinație cu fibrele dure fac ca acestea să fie un mijloc ideal pentru curățarea dinților.

4.Sărutul

Se pare că și sărutul are o parte benefică pentru dantura ta. Acesta crește cantitatea de saliva, iar saliva ajută la spălarea dinților de bacterii. Astfel că ai un motiv în plus pentru care poți săruta persoana iubită.

Alimentele recomandate a nu lipsi din alimentație sunt cele bazate pe lactate, deoarece acestea întăresc alveolele.

Pe lângă toate regulile pe care trebuie să le respectați, vizita la dentist este primordială. Un specialist știe cu siguranță ce este bine sau nu pentru sănătatea dinților tăi.

Astfel dacă nu ai un medic stomatolog, clinica stomatologica din Dorobanti este definită de implicarea personalului, care este orientat către sănătatea dentară a pacienţilor. Serviciile dentare sunt personalizate pentru fiecare pacient. Echipa este formată din medici specialişti tineri, talentaţi cât şi din profesionişti cu experienţa vastă în domeniu.

Este indicat să faci vizite frecvente la un specialist pentru a ține problemele sub control, în cazul în care există, iar dacă te afli într-o situație mai complicată, ești predispus să îți pierzi dinții, de exemplu, au o rezolvare și pentru această problemă, implantul dentar.

Așadar pentru servicii de calitate apelează cu încredere la clinica ImplaDent, inclusiv pentru implant dentar Bucuresti.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending