Connect with us

Business

Cum să alegi o agenție de Social Media potrivită pentru businessul tău?

Published

on

Agentie Social Media Marketing Deck

Ca dezvoltator al unei afaceri trebuie să fii conștient că prezența în Social Media îți poate aduce o multitudine de avantaje prin intermediul cărora să te dezvolți sigur și rapid. Promovarea în Social Media este, la ora actuală, unul dintre instrumentele foarte accesibile de creștere pe care, dacă le utilizezi eficient, pot avea un impact mult mai mare față de cele convenționale, totul în schimbul unor costuri considerabil mai mici. Marketing Deck este o agentie Social Media care te poate ajuta să descoperi ce strategii funcționează pentru brandul tău și totodată să pui în practică pentru a avea șansa să le valorifici.

De ce este important să optezi pentru Social Media Marketing?

Mulți specialiști îndrăznesc să afirme că dacă în prezent tu, ca brand, nu ești prezent în Social Media, nu exiști. Mare parte din publicul tău țintă, până la 15 milioane de români, sunt prezenți pe aceste platforme. O agenție Social Media Marketing te poate ajuta să ajungi mai ușor la ei și implicit să îți crești semnificativ vânzările.

Vizibilitatea brandului în Social Media

Marketing Deck

Online-ul îți asigură vizibilitate, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Însă este foarte important să știi cum să o gestionezi și să o folosești în avantajul tău, iar serviciile de Social Media asta fac. Pe scurt, reușești să atingi o audiență mai mare. Dacă până acum erai lider de piață pe plan local, acolo unde dezvoltai promovarea convențională, acum ai acces la potențiali clienți din întreaga țară. Aceștia au ocazia să te descopere, să te cunoască, pentru ca mai apoi tu, prin arme proprii, să îi convingi să cumpere de la tine.

Planificarea unei campanii de promovare în Social Media

Dacă ai deja conturi active care nu par să dea randamentul așteptat, cel mai probabil este vorba de o problemă de abordare. O agenție poate să depisteze punctele slabe pentru a le elimina, ca mai apoi să le valorifice pe cele tari în postările realizate.

O campanie Social Media este un demers complex, dar și rezultatele pe care le garantează sunt pe măsură. După ce auditul de brand a fost efectuat, de aici se extrage obiectivul principal al campaniei, pe baza căruia se conturează strategia generală. Se realizează și o analiză a audienței, pentru a observa care sunt platformele pe care ar trebui să plusăm.

Facebook-ul și Instagram-ul sunt lideri în acest sens, însă ai putea să fii surprins câți alți potențiali clienți există pe YouTube, TikTok sau Twitter. Noi avem responsabilitatea să găsim aceste informații și să le punem în valoare. După ce am setat canalele de comunicare, se realizează și un plan de postări, pentru a vedea ce funcționează în raport cu audiența. Interacțiunea este la fel de importantă ca prezența, de aceea noi vom avea grijă ca brandul tău să fie cât mai uman și apropiat de fiecare persoană, astfel încât să creezi mai mult decât o bază de clienți; să ai o comunitate activă și implicată la fiecare pas.

Alege o agenție de Social Media cu experiență!

Acum că știi cât de important este să faci acest pas, este esențial să alegi o echipă de încredere pe mâna căreia să lași imaginea afacerii tale. Marketing Deck te va convinge prin rezultate. Din 2017, de la prima solicitare și până în prezent, au ajutat peste 50 de branduri să își îndeplinească obiectivele, ajungând să fie cotată ca Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch, în România (cel mai mare portal de Agenții din Lume).

Dacă îți dorești să ai parte și tu de un traseu ascendent datorită unei prezențe puternice în online, alege Marketing Deck!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending