Connect with us

Business

Cum să alegi un cântar electronic corporal de bună calitate

Published

on

Pentru a putea preveni anumite afecțiuni și pentru a ne simți bine în pielea noastră, este important să știm ce greutate corporală avem și să o monitorizăm în permanență. Pe lângă numărul de kilograme, este recomandat să cunoaștem și alți indicatori ai stării noastre de sănătate, cum ar fi masa musculară, cea osoasă sau procentul de apă din organism.

Un cântar electronic corporal ne poate furniza toate aceste informații și ne poate ajuta să luăm din timp măsurile necesare menținerii unei stări bune de sănătate.

De aceea, este important ca înainte să îl alegem, să cântărim foarte bine toate variantele disponibile și să optăm la final pentru un produs performant, care să își merite din plin banii.

Sfaturi pentru alegerea unui cântar electronic potrivit

Cum pe piață există nenumărate produse de acest gen, alegerea celui mai bun se poate dovedi dificilă. Pentru a o ușura și pentru a găsi exact tipul de cântar digital care să se plieze pe nevoile specifice, este recomandat să se acorde o atenție deosebită următoarelor:

  • Funcționalității – pe lângă funcția de bază, anume măsurarea greutății, ar fi ideal ca produsul să permită evaluarea întregului corp, cum ar fi nivelul de apă din organism, masa de grăsime, masa musculară etc.
  • Capacității de memorare – în cazul în care se dorește achiziționarea unui cântar electronic care va fi utilizat de întreaga familie, atunci este important ca acesta să permită memorarea datelor unor utilizatori diferiți. Această caracteristică este importantă și în situația în care se dorește ținerea unei diete, supravegherea unui program de sport sau supravegherea greutății pe parcursul unei sarcini.
  • Greutatea maximă acceptată – cum majoritatea cântarelor electronice pot susține până la 180 de kilograme, este important ca, în cazul în care acest prag este depășit, să se opteze pentru produse mai performante, care să nu ofere erori și care să fie rezistente.
  • Designul – în acest caz aspectul nu este un factor chiar atât de important însă, designul produsului ales trebuie să garanteze rezistența și durabilitatea. În acest sens, trebuie să se urmărească calitatea materialelor din care cântarul este fabricat.

Body Station – un cântar electronic de ultimă generație

Body Station este un cântar electronic ce poate înregistra 6 tipuri de măsurători pentru până la 8 utilizatori și, pentru o monitorizare mai eficientă, poate fi conectat la telefonul mobil prin intermediul aplicației PiC Health Station.

Acest cântar electronic pentru persoane aplică tehnologia BIA (Bio-Impedance Analysis), ce presupune trecerea unui curent slab prin corpul uman, al cărui rol este de a detecta bioimpedanța și de a estima grăsimea corporală, apa din organism, masa musculară și cea osoasă. Această tehnologie este sigură, neinvazivă și inofensivă, oferind informații care ajută beneficiarul să aibă grijă de sănătatea sa.

Cântarul electronic multifuncțional Body Station se găsește pe dasco.ro la un preț accesibil, garanția fiind de 2 ani de la achiziționare. Dasco pune la dispoziție clienților mai multe produse marca PiC Solution, brand italienesc de renume, toate utilizând cele mai avansate tehnologii. De asemenea, pentru mai multă siguranță și pentru a garanta o investiție bună, produsele PiC sunt supuse unui control riguros privind calitatea, în conformitate cu legislația Uniunii Europene.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending