Connect with us

UTILE

CUM SĂ CÂȘTIGI LA PARIURILE SPORTIVE

Published

on

NU PARIA PE CE NU CUNOȘTI ȘI NU PARIA EXCESIV PE FAVORIȚI

Evitați să pariați pe un sport necunoscut chiar dacă analizați un meci înainte. Pot fi zile când oferta sportivă poate fi destul de săracă, totuși anumite agenții de pariuri oferă o sumedenie de meciuri din campionate necunoscute chiar și în acele zile. Mulți dintre pariori, din lipsa altor meciuri disponibile, vor fi tentați să parieze pe acelea.

De multe ori asemenea meciuri pot avea o desfășurare mai ciudată decât meciurile cunoscute sau pur și simplu să se joace diferit față de cum sunteți obișnuit în campionatele puternice. Nu este neapărat o idee atât de rea să pariați pe campionate mai mici atâta timp cât le cunoașteți. Este o idee incredibil de proastă să pariați pe o echipă despre care nu știți nimic din simplul motiv că este favorită.

Dacă decizi să pariezi pe echipa ta preferată, atunci folosește o casă de pariuri de încredere, cum ar fi 20 bet.

Echipele se pot comporta foarte diferit de la sport la sport. Este bine să știți cum se face în mod corect o analiză pe acel sport, înainte de a paria pe el. De obicei acest gen de pariuri reprezintă adevărate capcane pentru mulți pariori, ei pierzând sume semnificative pentru că meciuri între echipe necunoscute li se par destul de sigure la prima vedere.

Advertisement

NU PLASA PARIURI ÎN FUNCȚIE DOAR DE COTE ȘI UTILIZEAZĂ O STRATEGIE DE PARIURI

Pentru un parior aflat la începutul drumului în acest domeniu al pariurilor sportive, cotele mari oferite de casele de pariuri sunt văzute ca adevărate mine de aur. Este foarte adevărat, o cotă de 4 este mult mai tentantă decât o cotă de 1.25, însă statistic vorbind o cotă de 4.00 iese caștigătoare mult mai greu decât o cotă de 1.25, așa că aveți mare grijă și la acest aspect.

În aceeași ordine de idei, dacă un parior ar putea fi tentat să parieze pe orice cotă de 1.10 sau 1.05 îi sare în ochi, este o greșeală foarte mare, deoarece indiferent de cotă un pronostic trebuie analizat înainte de a fi jucat. Chiar și în cazul pariurilor de cotă 1.10, sunt unele pronosticuri mai sigure ca altele, și doar cu o analiză corectă vei putea evita eventuale surprize.

La pariurile online posibilitatea de a folosi o strategie este destul de tentantă datorită nenumăratelor posibilităţi şi libertăţii mult mai mari pe care o au pariorii faţă de agenţiile de cartier. Folosirea unei strategii la pariuri online este în regulă, pentru că vă permite să pariați într-un mod organizat și calculat fără a vă abate de la reguli, iar astfel este mai greu să comiteți anumite erori și greșeli ca atunci când jucați haotic.

Advertisement

Pe de altă parte este bine să conştientizaţi că nici o strategie nu este 100% sigură. Fiecare implică propriile riscuri, la fel cum o fac şi pariurile obişnuite. Orice strategie poate să fie falimentară la un moment dat. Este bine să vă documentaţi bine şi să vedeţi care sunt plusurile, minusurile şi potenţialele riscuri la care vă supuneţi.

EVITĂ DERBY-URI DE DE CLASAMENT ȘI FII FOARTE ATENT PE CE PARIEZI

Un derby fie că este vorba de unul de clasament sau despre un derby între două echipe din acelaşi oraş trebuie să fie “no bet”.  Într-un astfel de joc intervin orgolii, miză suplimentară şi astfel jocul poate avea un deznodământ puţin predictibil, aşa că mai bine staţi deoparte.

Afişarea tipurilor de pronosticuri diferă de la agenţie la agenţie. La o casă de pariuri este posibil ca, cotele pentru numărul de goluri să fie afişate în formatul sub/peste, iar la alta peste/sub. Dacă sunteţi obişnuiţi cu un anumit sistem şi schimbaţi agenţia fiţi foarte atenţi pentru că riscaţi să pierdeţi bani prosteşte, dintr-o neatenţie. Verificaţi de asemenea încă o dată biletul după ce l-aţi finalizat. Un pariu odată plasat nu mai poate fi anulat.

FII CALM ȘI STĂPÂN PE SITUAȚIE CÂND PARIEZI

Încercaţi să luaţi cele mai corecte decizii. Evitaţi să pariaţi când sunteţi în stări de spirit extreme. Dacă aveţi probleme de orice natură cu siguranţă gândul vostru nu va mai fi 100% focusat pe pariuri şi trebuie să staţi deoparte până rezolvaţi problemele. De asemenea evitaţi să pariaţi după ce aţi avut un câştig mare sau după o perioadă mai slabă. Dacă aţi câştigat un bilet cu cota 100 nu înseamnă că trebuie să investiţi toţi banii în alte bilete, jucaţi calculat. Dacă aţi pierdut o serie lungă de bilete poate că este mai bine să analizaţi unde aţi greşit, ce anume apreciaţi eronat în alegerea pariului.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending