Connect with us

Life Style

Cum sa faci 2,8 miliarde stind cu bratele incrucisate? Seinfeld stie!

Published

on

Reclame

De ce afiseaza oare intotdeauna Jerry Seinfeld o mina relaxata si zimbitoare? Stie el de ce! Poate pentru ca protagonistul serialului cu acelasi nume, difuzat de Pro Cinema in fiecare miercuri si joi, de la ora 21:00, este parte a unui secret care a fost dezvaluit de curind de Barry Meyer, presedintele Warner Bros. Entertainment.

Acesta a afirmat intr-o conferinta tinuta la New York in fata potentialilor investitori la Time Warner ca anumite titluri de productii de data nu atit de recenta continua sa aduca profituri serioase. Printre acestea se numara si “Seinfeld”, care, dupa ce a adus sume considerabile la bugetul companiei cit timp au rulat cele 180 de episoade, a continuat sa aduca profit si acum.

Desi serialul s-a incheiat in urma cu 12 ani, a reusit sa cistige in continuare 2,8 miliarde de dolari din redifuzari si vinzari de DVD-uri. Si Jerry Seinfeld si Larry David, co-creator al serialului au cote importante din profituri, desi nu au fost date niciodata publicitatii procentele exacte din incasari detinute de acestia. Dar cum este vorba despre o suma uriasa asa se explica si zimbetul larg si relaxarea pe care o afiseaza  Jerry Seinfeld de cite ori iese in public.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending