Cum să îți începi dimineața cu energie, indiferent de vremea de afară - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Cum să îți începi dimineața cu energie, indiferent de vremea de afară

Published

on

            Modul în care ne începem dimineața influențează dispoziția noastră de peste zi. Întrucât afară se resimte o scădere accentuată a temperaturii, corpul nostru este programat să aloce mai mult timp pentru odihnă. De aceea, mulți dintre noi preferăm să dormim mai mult dimineața, chiar dacă știm că acest lucru ne-ar putea afecta în sens negativ performanța de peste zi.

 

Cu toate acestea, câteva minute de somn în plus nu se traduc în energie. Potrivit cercetătorilor, acestea pot chiar să ne obosească mult mai tare, în cazul în care mintea noastră nu este destul de liniștită și relaxată. Pentru a evita toate aceste lucruri și a te putea bucura de mult mai multă energie dimineața, află tot ce trebuie să faci din rândurile următoare!

 

1.Ia-ți 10 minute pentru tine în fiecare dimineață

Chiar dacă nu demult obișnuiai să dormi 10 minute în plus de dimineață de fiecare dată când aveai ocazia, noi îți recomandăm să faci o schimbare în rutina zilnică. Imediat după ce te trezești, alocă 10 minute pentru tine, în care să faci ce vrei – poți fie să citești câteva pagini dintr-o carte, fie să te uiți pe geam, în liniște. Aceste câteva momente te vor ajuta să îți centrezi atenția pe tine, într-un mod relaxant și liniștitor. De altfel, aceste minute sunt deseori singurele pe care le avem doar pentru noi în decursul unei zile.

 

2. Prepară-ți o cafea delicioasă, cu mult drag

Advertisement

Mulți dintre noi ajung să bea cafeaua pe care o cumpără în drum spre birou. Pe de altă parte, atunci când îți prepari singuri cafeaua, ai parte de un sentiment de împlinire mult mai mare. În timp ce te bucuri de ceașca de cafea proaspăt făcută, citește ultimele noutăți în materie de stiri Gorj și nu uita de cele mai noi comunicate de presa.

 

Cele mai multe dintre informațiile cu care intrăm în contact pot fie să ne ajute, fie să ne îngreuneze activitatea de zi cu zi. Accesând zilnic Presa de Azi ai la dispoziție ultimele informații cu privire la scena politică, socială și economică din țara noastră. Echipa din spate se asigură că toate datele publicate sunt conforme cu realitatea, în așa fel încât să furnizeze o imagine cât mai aproape de adevăr. Indiferent de cât de dificil este procesul de identificare al acestor surse de informare viabile, rezultatul își spune cuvântul.

 

În fiecare dimineață, atunci când îți savurezi prima cafea a zilei, poți intra în contact cu toate informațiile de care ai nevoie – doar cu un simplu click. Atât varianta desktop, cât și cea tip mobile sunt impecabile, ceea ce îți va transforma experiența într-una de neuitat! Nu uita, însă, să cauți informații suplimentare și din alte surse, de fiecare dată când ai nevoie de clarificări. Echipa care lucrează la actualizarea site-ului web cu informații clare, reale și obiective, pune la dispoziție o serie de elemente de la care poți continua investigațiile pe cont propriu.

 

Dimineața este cel mai important moment al zilei. Transformă-l într-unul plin de relaxare și energie!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending