Connect with us

UTILE

Cum să menții o curățenie impecabilă în cabinetul medical? 

Published

on

Reclame

Fluxul constant de pacienți impune un protocol de dezinfecție bine stabilit. 

Orice unitate sanitară ce oferă servicii medicale trebuie să asigure pacienților și personalului un mediu sigur pentru realizarea tratamentelor și desfășurarea activității. Fie că sunt consultații de câteva minute, vizite sau internări, curățenia impecabilă este cartea de vizită. 

Un mediu curat și igienizat va răsplăti încrederea pacienților, dar va preveni și răspândirea eventualelor îmbolnăviri. În următorul articol, îți prezentăm câteva etape necesare în acest sens, de la utilizarea unor dezinfectanti pentru suprafete eficienți, până la alegerea de consumabile de unică folosință.  

Folosirea corectă a echipamentului de protecție 

Cele mai folosite consumabile pentru protecție în timpul consultațiilor sau a tratamentelor sunt măștile faciale, mănușile chirurgicale și bonetele de unică folosință pentru cap. La acestea se adaugă și vizierele (de exemplu, pentru analizarea probelor biologice) și halatele (ce pot fi aplicate peste cele din bumbac). 

Purtate corect și schimbate după fiecare interacțiune cu un nou pacient, acestea previn transmiterea îmbolnăvirilor între persoane. Atât instituțiile medicale, cât și clinicile cosmetice sau centrele spa achiziționează diferite tipuri de echipamente de protecție.  

Alegerea de produse calitative pentru dezinfecție 

Chiar și prin folosirea acestor materiale de protecție, obiecte precum canapelele de tratament, echipamentele din cabinetul stomatologic, scaunele din zona de așteptare, etc. necesită curățare. Soluțiile folosite trebuie să fie sigure și eficiente. 

Dacă optezi pentru un dezinfectant suprafete 1 litru din gama Klintensiv, gata de utilizare, vei vedea cât de simplu este să elimini murdăria și microbii din jurul tău. Virusurile și bacteriile se transmit și prin atingerea suprafețelor comune, de aceea este nevoie de respectarea protocolului de dezinfecție.

 

Înlocuirea consumabilelor textile cu cele din hârtie 

Tot mai multe instituții medicale au început să înlocuiască produsele textile cu cele confecționate din hârtie. Prosoapele și cearșafurile din hârtie simplifică procedeul de curățenie și fac mai ușoară munca personalului responsabil cu această etapă.  

În plus, se creează un mediu mai sigur pentru pacient, fiind vorba de consumabile igienice, de unică folosință. Costurile cu dezinfecția sunt reduse, fără a se face abatere de la crearea unui mediu curat, igienic și primitor atât pentru pacient, cât și pentru cadrele medicale. 

Advertisement

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending