Connect with us

UTILE

Cum să te pregătești pentru intervenția de implant dentar

Published

on

Reclame

A sosit momentul să recurgi la intervenții stomatologice pentru înlocuirea dinților lipsă? Implanturile dentare sunt o soluție eficientă pentru reabilitarea parțială sau totală a zâmbetului. Pentru a te asigura că rezultatele sunt cele dorite, informează-te înainte de intervenție și pregătește-te corespunzător pentru tratamentele ce urmează. 

Pregătirea pentru implanturi dentare

Dacă deja ai găsit un dentist bun in Bucuresti, ai făcut un lucru esențial pentru sănătatea ta orală. Profesioniștii în domeniu fac diferența și te ajută să îți recapeți bucuria de a trăi prin restabilirea esteticii și funcționalității danturii. Așadar, primul pas atunci când te pregătești pentru intervenția de implant dentar este să găsești o clinică de încredere, în care să beneficiezi atât de sprijinul unei echipe medicale cu experiență, cât și de aparatură performantă pentru intervenții lipsite de durere și disconfort. 

Încă de la prima consultație, medicul îți poate recomanda să optezi pentru implant dentar all on 4 sau all on 6. De la început este important să pui orice întrebări ai, pentru a afla cum se va desfășura procesul, dar și ce trebuie să faci pentru a obține rezultate cât mai bune. 

Ține cont de faptul că nu vei putea conduce după procedură, așa că ar fi indicat să îți stabilești modalitatea de transport înainte de intervenție. Se recomandă, de asemenea, să eviți să mănânci cu câteva ore înainte de implanturile dentare, pentru a fi sigur că nu o să te confrunți cu senzație de greață. Poartă îmbrăcăminte comodă, lejeră, în așa fel încât să te simți confortabil în timpul procedurii și să fii cât mai relaxat. Spală-te pe dinți, însă nu folosi apă de gură sau pastă de dinți cu aromă puternică. Vorbește cu medicul tău despre orice potențiale îngrijorări sau neliniști și cere lămuriri suplimentare. Profesioniștii în domeniu sunt persoane empatice, cu experiență, care îți înțeleg temerile și sunt dispuși să îți ofere toate informațiile pe care le soliciți. 

La ce să te aștepți în timpul procedurii

Intervenția de implanturi dentare nu este una dureroasă deoarece se efectuează sub anestezie. De obicei, se recurge la analgosedare sau sedare conștientă, însă în unele situații se poate recomanda anestezia generală, atunci când pacientul este deosebit de anxios.

Nici în perioada de recuperare nu o să te confrunți cu dureri mari. Dacă ai grijă să mănânci preparate mai moi, în doar câteva zile o să dispară starea de disconfort și te vei obișnui cu lucrarea fixă provizorie. Aceasta este menită să îți ofere un zâmbet estetic și funcțional până la vindecare, atunci când se poate insera lucrarea fixă definitivă. 

Momentul în care decizi să apelezi la un cabinet de stomatologie pentru a-ți reabilita zâmbetul este și momentul în care îți vei schimba viața. Medicina modernă permite efectuarea de tratamente cu disconfort redus și cu rezultate excelente, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Alege Delta Clinic pentru a beneficia de sprijinul unor specialiști desăvârșiți, într-o clinică care dispune de toate dotările necesare pentru o experiență cât mai ușoară. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending