Connect with us

UTILE

Cum să-ți petreci timpul liber – încearcă pictura cu diamante

Published

on

A transforma imaginea preferată într-un mod artistic și a obține o operă de artă din propriile mâini a devenit mult mai ușor când ai la dispoziție atâtea materiale pe care le poți prelucra într-un mod creativ. Una dintre modalitățile prin care îți poți petrece timpul liber într-un mod total relaxant, dar și benefic este activitatea de pictură cu diamante.

Potrivită mai ales celor creativi, pictura cu diamante este modalitatea absolută prin care poți avea opere de artă complete prin desfășurarea unei activități DIY plăcute și relaxante.

Ce implică pictura cu diamante?

În pictura cu diamante este vorba despre obținerea unor adevărate opere de artă prin utilizarea corespunzătoare a materialelor specifice. Practic, ai nevoie de un kit cu materiale specifice pe care să le prelucrezi astfel încât să obții portretul personalizat sau imaginea preferată aleasă dintr-o varietate de modele mai ușoare sau mai grele, cu aspecte mai simple sau mai complexe. Pentru un goblen cu diamante ai nevoie de o pânză adezivă pentru care poți alege și rama adecvată din lemn, astfel încât rezultatul final să fie frumos înrămat, gata de a fi pus pe perete, de un stilou special cu ajutorul căruia vei aplica mărgeluțele-diamant pe pânză, de diamantele în sine, acestea fiind mărgeluțe în toate culorile și dimensiunile necesare, de o paletă adezivă utilă pentru a depozita mărgeluțele în timp ce lucrezi, respectiv de o tavă pentru păstrarea în ordine a diamantelor.

Sursa de imagine: evgengerasimovich / Shutterstock.com

De ce să ții cont pentru un goblen cu diamante perfect realizat?

Atunci când îți dorești să realizezi o astfel de activitate, trebuie să ții cont atât de materialele pe care le alegi, cât și de modul în care manevrezi materialele, astfel încât rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor. În cazul în care dorești să transformi o poză personalizată într-o operă de artă, este important să alegi fotografia potrivită, care să aibă o rezoluție și o calitate corespunzătoare. De asemenea, este important ca dimensiunile acesteia să fie potrivite pentru pânza pe care vei dori să o umpli cu diamante.

 

Cu cât mărgeluțele sunt mai mici, cu atât rezultatul va fi mai spectaculor. Deși este vorba de mai multă migală, cu mărgeluțe diamante mici, de calitate, vei obține pânza perfectă cu care îi vei surprinde pe toți. De asemenea, este de preferat să alegi și rama pentru încadrarea pânzei, astfel încât tabloul să fie complet, iar cu toate materialele pe masă te poți apuca de realizarea operei de artă realizate în stil propriu.

Sursa de imagine: Mariana Rusanovschi / Shutterstock.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending