Connect with us

UTILE

Cum sa trimiti in siguranta un colet in Belgia

Published

on

Reclame

Daca trimiti in mod regulat colete, trebuie sa stii cat de frustrant este, atat pentru tine cat si pentru destinatar, atunci cand un produs ajunge deteriorat sau distrus.

Este chiar mai ingrijorant atunci cand trimiti pachetul cu o firma care livreaza in toata lumea. Pachetele care fac mai multe opriri, calatoresc pe uscat, in aer, pe mare sau pe calea ferata, si sunt procesate intr-un sir de locatii, pot suferi mai multe daune decat cele livrate prin intermediul unei curse directe. Royal-tour.ro ofera un serviciu sigur de transport colete Romania – Belgia si retur, direct la adresa destinatarului.

Cum te poti asigura ca pachetul tau ajunge asa cum ai intentionat – in siguranta si fara daune? Tine cont de urmatoarele reguli de ambalare pentru a trimite pachetul in siguranta.

Cutii si plicuri

In functie de ce trimiti, poti alege cutii si plicuri dintr-o gama larga de dimensiuni diferite, pentru a se potrivi nevoilor tale. Alegerea unei cutii cu un perete dublu robust, asigura o rezistenta suplimentara atunci cand trimiti obiecte pe plan intern si international. Cel mai bine este sa alegi un ambalaj care este doar putin mai mare decat elementul pe care il trimiti. Cutiile sau plicurile cu dimensiuni mari nu sunt doar risipitoare si mai scumpe, dar sunt mult mai predispuse la rupturi. Pe de alta parte, supraincarcarea unei cutii mai mici sau a unui plic, poate provoca ruperea, supunand continutul la risc.

Completarea spatiilor goale

Cand trimiti ceva intr-o cutie sau in plic, este nevoie de un anumit spatiu pentru a absorbi impactul transportului. Adaugarea unor materiale de umplere intre produs si cutie, este esentiala.

Exista o serie de materiale de ambalare pe care le poti utiliza pentru a proteja produsul in timpul calatoriei. Unele sunt mai sigure decat altele, asa ca alegerea va depinde de valoarea, fragilitatea sau forma elementului pe care il trimiti.

Invelisul cu bule este excelent pentru socul de absorbtie, dar nu se muleaza exact pe forma produsului, asa ca produsele se pot misca in timpul transportului. Poti impiedica acest lucru prin lipirea invelisului cu bule in jurul elementului.
Poliesterul extrudat sau expandat este usor, versatil si ofera protectie buna. Dar acest produs poate fi dificil de stocat, reutilizat si aruncat.
Hartia de ambalare este o alternativa buna la poliesterul extrudat, si poate fi reutilizata cu usurinta.

Livrari speciale

Vor fi ocazii cand vei trimite articole care necesita protectie suplimentara. Iata cateva consideratii suplimentare pentru produse delicate, documentatie legala sau articole mai grele:

Care este cel mai bun mod de ambalare a obiectelor fragile?

  • Ambaleaza individual fiecare articol in folie cu bule.
  • Adauga protectie suplimentara prin umplerea vidului fie cu folie cu bule, cu bucati de poliester, fie cu hartie.
  • Daca trimiti cateva articole mici, impacheteaza-le complet.
  • Utilizeaza folie alimentara pentru a le tine impreuna, astfel incat sa nu existe riscul ca un element sa se piarda.
  • Pune pe exterior o eticheta care sa atentioneze ca produsul este fragil.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending