Connect with us

UTILE

Cum stii daca platile online sunt sigure

Published

on

plati online
Reclame

Intr-un secol in care tehnologia a atins cote de varf, platile online pot fi considerate actiuni comune, fiind preferate tocmai pentru confortul pe care il asigura. In comparatie cu platile care necesita prezenta fizica la un ghiseu, platile online pot fi realizate oricand, de pe orice dispozitiv cu acces la Internet. Multi utilizeaza inclusiv telefonul pentru a plati, considerand ca este util si potrivit si pentru astfel de task-uri.

Dincolo de faptul ca sunt o optiune comoda pentru a achita diverse produse achizitionate din magazinele virtuale, platile online sunt usor de realizat si in cazul ratelor. De altfel, in majoritate, bancile, IFN-urile, companii care se ocupa de managementul creantelor, si-au adaptat site-urile astfel incat sa poata sa le ofere clientilor posibilitatea de a-si plati ratele online. De exemplu, plata ratelor prin utilizarea unor instrumente pe platforma KRUK este considerata un avantaj de catre clientii companiei. Acest lucru se intampla deoarece le este cu mult mai comod sa isi plateasca datoriile fara sa se deplaseze de acasa.

Daca unele persoane care au de achitat rate nu au nicio problema legata de platile online, altele se intreaba despre siguranta acestora.

Sunt sau nu sigure platile online pentru rate?

KRUK pune la dispozitia clientilor sai mai multe optiuni de plata: cu cardul din contul eKRUK, cu cardul fara sa se intre in contul eKRUK si plata online prin link securizat, cu datele precompletate – toate avand in comun siguranta in care se realizeaza tranzactia si confortul celor care aleg sa isi plateasca astfel ratele. Incepand cu anul 2021, numarul celor care isi achita ratele lunare astfel fiind in crestere.

Prin urmare, mii de clienti KRUK, nu doar ca se bucura de timp pretios pentru lucruri importante, ci participa la campaniile cu premii si reduceri ale datoriei (cum este campania 1 plata 1 sansa, in derulare pana pe 16 noiembrie 2022). Acesta este un motiv pentru care lasa si pareri pozitive despre KRUK pe retelele de socializare.

Siguranta platilor catre KRUK este garantata de actiunea suplimentara de confirmare a platii online. Concret, clientul care isi plateste online rata la KRUK va trebui sa faca una dintre urmatoarele actiuni:

  • sa intre in aplicaţia de mobile banking a bancii emitente a cardului cu care plateste pentru a confirma plata catre KRUK;
  • sa autorizeze plata cu codul PIN sau parola pe care o are la contul sau din mobile banking;
  • sa autorizeze plata utilizand codul primit prin SMS.

Asadar, plata catre KRUK trebuie sa fie autorizata printr-o actiune suplimentara de catre client, ceea ce inseamna ca va beneficia de un plus de siguranta a tranzactiei.

In mod cert, platile online sunt actiuni cu mult mai avantajoase in comparatie cu acelea fizice, de la confort si pana la siguranta. Si asta pentru ca oricine se simte in siguranta platind rata din confortul propriului fotoliu, cu mult mai protejat de ochii curiosilor decat atunci cand se deplaseaza fizic la un ATM pentru a face acelasi lucru. KRUK pretuieste atat confortul, cat si siguranta clientilor sai, motiv pentru care le pune la dispozitie toate parghiile prin care sa se simta protejati, atunci cand fac o tranzactie.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending