Cum te face gambling-ul un om mai inteligent  - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Majoritatea oamenilor nu o privesc în acest fel, dar jocurile de noroc pot fi un instrument care vă ajută să deveniți mai inteligenți. De fapt, odată ce ați început să folosiți jocurile de noroc pentru a vă spori inteligența, veți începe să vă vedeți rezultatele atunci când jocul pe care îl jucați se îmbunătățește. Aceasta este cu adevărat o situație câștig-câștig.

 

În loc să joci jocuri de noroc pentru distracție, începe să cauți modalități de a-ți îmbunătăți rezultatele. Aflați care este avantajul cazinoului și cum să îl folosiți atunci când jucați. Folosiți așteptarea pentru a vă prezice rezultatele înainte de a începe să jucați.

 

Tot ceea ce este enumerat în acest articol vă va îmbunătăți inteligența privind jocurile de noroc și vă va ajuta să vă îmbunătățiți șansele de câștig.

Iată o listă cu cinci moduri în care jocurile de noroc te fac mai inteligent.

 

Aflați mai multe despre marginea cazinourilor pentru diferite jocuri

 

Fiecare activitate de jocuri de noroc cu bani reali are un avantaj pentru casa cazinoului. De cele mai multe ori casa are un avantaj, dar câteva jocuri îți oferă șansa de a juca cu un avantaj. Când casa sau cazinoul au un avantaj, veți pierde pe termen lung. Când veți găsi un avantaj, veți câștiga pe termen lung.

Puteți căuta o listă de jocuri de cazino și avantajele pe care le au. Acesta este un loc bun pentru a începe.

 

Cu cât ești mai ridicat, cu atât te poți aștepta să pierzi. Veți învăța cum să aflați exact cât de mult vă puteți aștepta să pierdeți folosind cazinoul sau casa, în secțiunea următoare.

Sloturile au un avantaj care variază în funcție de mașină de la 2% la peste 10%. Mașinile de video poker variază de la aproape 0% la peste 5%. Jocurile de Blackjack variază de la 0,25% la peste 2%.

 

Petreceți ceva timp familiarizându-vă cu jocurile disponibile și cu avantajele pe care acestea le au. Apoi petreceți ceva timp învățând cum să obțineți un avantaj atunci când jucați.

Lucrul de bază pe care trebuie să-l știți acum este că ar trebui să evitați jocurile cu un avantaj ridicat al casei și să jucați jocuri cu un avantaj redus al casei.

 

Determinarea numerelor de așteptare

 

Advertisement

Înțelegerea care este avantajul cazinoului și modul în care acesta influențează victoriile și pierderile dvs. este un prim pas important. Dar după ce înțelegeți aceste lucruri, puteți folosi informațiile pentru a vă ajuta mai mult.

 

Puteți afla exact cât de mult vă puteți aștepta să câștigați sau să pierdeți atunci când combinați avantajul cazinoului cu alte câteva numere.

 

Iată de ce aveți nevoie:

 

Marginea cazinoului sau marja ta

Cât de mult riști la fiecare pariu în medie

Câte pariuri faceți într-o perioadă de timp

De obicei folosesc o oră pentru perioada de timp, dar puteți folosi orice perioadă de timp preferați. Folosesc o oră, deoarece îmi oferă o perioadă constantă de timp pentru a compara jocurile și alte lucruri.

 

Iată formula:

 

Marginea ori numărul mediu al riscului ori numărul de pariuri pe o perioadă de timp.

 

Dacă avantajul cazinoului este de 1,5%, iar riscul dvs. mediu este de 25 USD și faceți 72 de pariuri în fiecare oră, iată cum funcționează.

 

1,5% X 25 USD X 72 = 27 USD. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta să pierdeți 27 USD la fiecare oră în care jucați.

 

Dacă aveți un avantaj de 0,25% și riscul mediu este de 50 USD și faceți 67 de pariuri pe oră, iată cum funcționează.

Advertisement

 

.25% X 50 $ X 67 = 8,38 USD. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta să câștigați 8,38 USD în fiecare oră.

 

Acestea sunt cifre medii care se rezolvă în timp. Într-o perioadă scurtă de una sau câteva ore, rezultatele reale pot fi mai mari sau mai mici, dar se obțin în medie pe termen lung.

 

Folosiți așteptarea pentru a vă prezice rezultatele. Acesta este un instrument puternic care vă ajută să luați decizii mai bune despre jocuri de noroc.

 

Recunoașterea puterii bugetare

 

Majoritatea oamenilor își petrec întreaga viață plătind facturile într-un fel sau altul. Când aveți o mulțime de bani, nu vă faceți griji prea mult pentru facturi, dar când trăiți salariu cu salariu sau mai rău, stresul facturilor pare să fie întotdeauna prezent.

 

Utilizarea unui buget este una dintre cele mai bune modalități de a vă ajuta să vă ordonați finanțele și facturile. Vă ajută să vedeți pe ce puteți cheltui bani și pe ce trebuie să reduceți. Folosirea unui buget este un ajutor extraordinar pentru majoritatea oamenilor din viața lor de zi cu zi.

 

Gestionarea bankroll-ului cazinoului este la fel de importantă ca gestionarea bugetului obișnuit. Ar trebui să utilizați un buget de fiecare dată când jucați.

 

Când pariați, trebuie să știți exact cu cât trebuie să jucați și trebuie să știți planul din timp, astfel încât să știți cât veți avea în buget data viitoare când doriți să pariați.

 

Puteți utiliza un buget de sesiune și o sumă globală de jocuri de noroc. Dacă nu câștigați când jucați, trebuie să determinați de unde vor veni banii, astfel încât să puteți continua jocurile de noroc.

 

Începeți să utilizați un buget pentru jocuri de noroc și un bankroll, apoi folosiți aceleași tehnici de bugetare pentru a începe să utilizați un buget pentru orice altceva din viața dvs.

Advertisement

 

Concluzie

 

Cele mai importante două lucruri pe care le puteți învăța despre jocurile de noroc sunt ceea ce este avantajul cazinoului și modul de utilizare a acestuia pentru a determina așteptările. Odată ce ați înțeles aceste două lucruri, deblochează o nouă modalitate de a privi jocurile de noroc.

 

Folosirea unui buget atunci când pariați este o modalitate bună de a-ți controla pierderile, dar te învață și despre importanța bugetării în alte domenii ale vieții tale. Când aflați cum viteza jocului vă influențează pierderile, vă este mai ușor să determinați un buget și să vă reduceți pierderile.

 

Atunci când folosești o strategie adecvată când joci, îți oferă cele mai mari șanse de a câștiga și te învață să folosești gândirea critică pentru a-ți îmbunătăți viața.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending