Connect with us

Reportaj

Cum transformăm o criză?, un reportaj de Paul Angelescu și Cosmin Savu, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

La granița României este în derulare cel mai mare conflict declanșat pe continentul european, după Al Doilea Război Mondial. Lumea nu va mai fi la fel după încheierea conflictului din Ucraina, iar harta energetică a Europei se retrasează chiar acum. Pe lângă războiul cu mii de victime, este și un război al resurselor. Există potențial, dar important este să fie valorificat.

Independența noastră energetică și alimentară depind de cât de înțelepți suntem în a transforma o criză în oportunitate. Duminică, de la 18:00, Paul Angelescu și Cosmin Savu ne arată Cum transformăm o criză?, într-un reportaj marca România, te iubesc!.

România, ca multe alte țări, este prinsă la mijloc. După 2 ani de pandemie, un buget de stat întins la maximum și o criză a facturilor la energie, acum își fac simțită prezența consecințele conflictelor de la graniță.

Războiul va redesena, poate permanent, rutele internaționale de transport, iar România este perfect poziționată pentru a beneficia de pe urma schimbărilor geopolitice. Țara noastră este străbătută de coridorul european IV, care leagă Porturile Constanța și Salonic de Vestul Europei. Astfel, asigură legătura între Marea Neagră, cea Mediterană și restul Europei.

Duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Paul Angelescu și Cosmin Savu prezintă toate aspectele crizei și cum ar putea fi transformată într-o oportunitate.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending