Connect with us

ȘTIAI CĂ...?

Cum va arăta viitorul nostru?

Published

on

Reclame

În viitor, oamenii vor putea să-și manipuleze ADN-ul pentru a se adapta la diferite medii, permițându-ne potențial să colonizăm alte planete. Este vorba despre tehnologii care pot face posibilă dezvoltarea de ADN artificial. Oamenii vor putea să-și creeze o partidă și să facă un loc pentru ei în această societate. Ei vor putea să se asigure că au suficiente rețete, ca să își schimbe ADN-ul și așa să facă un alt mod de a trăi pe planeta lor.

În acest sens, profesorul Williams a spus că, dacă ar fi primit un astfel de mesaj, el ar fi considerat această idee ca un lucru imoral și i-ar fi cerut s-o schimbe cu ceva mai bun.

Williams a explicat că este nevoie de câteva lucruri pentru a-și transforma ADN-ul într-un nou organism: unul care să fie mult mai puternic decât organismul existent, cu mai multe tipuri de DNA și care să fie capabil să dezvolte o funcție biologică specifică.

De exemplu, un organism poate avea doar DNA 2, dar poate avea o funcție biochimică specifică.

Williams a spus că este necesar ca sistemul nostru genetic să devină mult mai puternic și să fie capabil să dezvolte o funcție biochimică specifică. Acest lucru va avea drept rezultat o reducere a numărului de tipuri de ADN existente în organismul nostru.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending