Connect with us

Reality Show

Cum vor sărbători de Paști concurenții de la Survivor. Daniel Pavel: „Tribul Taino se va bucura. Vor avea de toate”

Tribul unificat – Taino va avea parte de surprize frumoase de Paști, iar unele tradițiile românești, care țin de această sărbătoare, vor fi respectate

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare săptămână, Daniel Pavel vine cu noutăți legate de concurenții Survivor. Prezentatorul spune că Tribul unificat – Taino va avea parte de surprize frumoase de Paști, iar unele tradițiile românești, care țin de această sărbătoare, vor fi respectate de ecchipa Survivor din Republica Dominicană. 

Sărbătorile pascale se apropie. Cum este atmosfera pe insulă?

„În tribul Taino lucrurile arată cu speranță, cu încredere că în fiecare zi mai poți puțin. Atmosfera este cu bucurie, specifică Survivor. Nu este neapărat cu lejeritate, dar este cu acel calm focusat și alert”. 

Ați pregătit surprize pentru concurenți cu ocazia acestei sărbători?

„Pentru a treia oară consecuvit petrec alături de supraviețuitorii noștri. Ca ofițer de marină, știu cum e să petreci sărbătorile departe. Vom încerca, împreună cu echipa mea să le facem Paștele cât mai suportabil supraviețuitorilor noștri. Vor avea de toate. Vor avea chiar și o simbioză, o chimie între Paștele Catolic și cel Ortodox, adică elemente din cele două sărbători. Avem, de asemenea, celebra masă de Paște, praznicul, veți vedea cum este pus în operă acolo. Tribul Taino se va bucura de Sfânta Lumină a Învierii cu prisosință”.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending